GripGrab Orca Skoovertræk

329 DKK

Betal først i Januar!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i 20. Januar 2018. Læs mere om Viabill her.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Ny udgave af det populære Orca skoovertræk med nyudviklede tapede syninger, så du kan holde fødderne tørre og varme i cykelskoene. Udført i fleksibelt, let og vandtæt materiale med tynd fleeceforing. Skoovertrækket er velegnet på våde og kølige dage.
Orca er et vandtæt og letvægts skoovertræk ideelt til brug på våde og blæsende dage. Kompatibel med de fleste typer af pedal-systemer.

 

Ryd
Varenummer: 10251 Kategorier: , Brand:

Hvad enten du ræser af sted på en mudret skovsti eller ligger forrest i feltet på en frossen vinterlandevej, kan du regne med GripGrab RACING skoovertræk. Det er vores mission, at holde dine fødder varme og tørre, så du kun skal bekymre dig om at overhale konkurrenten foran.

Vindtæt

Vandtæt

YKK® lynlås

Sikkerhedsrefleks

 

Vægt 1 kg
Farve & Størrelse

, , , , ,