27.5%

GripGrab MTB Dansker Pakke

1.377 DKK 999 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

GripGrab Vinterpakke samlet med danskernes favoritter. Cloudburst, Headglove Thermo og Arctic X Skocover er vores absolutte bestsellers fra GripGrab. De er som skabt til danske forhold!

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , , Brand:

GripGrab Arctic X Skocover
Arctic X er designet til off-road cykling og er en ekstra holdbar udgave af Arctic: Et af de varmeste skoovertræk på markedet. Arctic X er vandtæt, super isolerende og derfor ideelt til de kolde og våde vinterdage. Skoovertrækket er lavet af 4mm vandtæt neopren med et ekstra isolerende foer, der tilsammen giver fremragende isolerende egenskaber.

GripGrab Cloudburst Vinterhandske
Cloudburst er en helt vind- og vandtæt high-performance handske til de kolde dage. I modsætning til mange andre vinterhandsker, som er tykke og bøvlede, er Cloudburst handsken tynd og smidig, hvilket gør den perfekt til træningsture eller konkurrence. Med dens lette konstruktion og silikone grip, giver Cloudburst fantastisk greb og føling med styret og skifterne.

GripGrab Headglove Thermo
Med 2/3 fleece i et klassisk halsrør har vi med HeadGlove Thermo skabt et suverænt produkt til vinteren. GripGrabs vinter-udgave af det klassiske halsrør er vamt og blødt, og kan bruges på mange måder. Du vil sætte pris på den ekstra isolering, når du løber i rigtig koldt vejr.

CX Bundles 1

, , , ,

CX Bundles 3

, , , , ,

CX Bundles 4

Halsedisse (ONE-SIZE)

CX Årstid

CX Dame el Herre

,