19.7% Tilbud

GripGrab Merino Pakke

547 DKK 439 DKK

Betal først i April!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i Marts 2018. Læs mere om Viabill her.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

GripGrab Merino vinterpakke med besparelse på 20%. Består af GripGrabs mest populære og superflotte merino uld produkter.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

GripGrab Primavera Merino Glove
Primavera Merino Glove mixer egenskaberne fra uld og lycra for at skabe god isolation og en perfekt pasform. InsideGrip™ og silikone print på håndfladen giver et super greb om styret. En blød, varm inderside maksimere handskens isolerende egenskaber og touch screen kompatible fingerspidser bidrager til en featureliste, der får denne strikkede handske til at skille sig ud fra mængden.

GripGrab Headglove Merino
Headglove Merino er et multifunktionelt must-have produkt med alle de gode egenskaber fra Merinould. Det giver god isolering til hals og ører når det er koldt og er er svedtransporterende når det er varmt. Merinould er anti-mikrobielt og hurtigtørrende.

GripGrab Merino Winter Cycling Sock
Winter Sock er en high performance sok med merinould til at holde fødderne varme og tørre i koldt vejr. Den er designet med strækbar svangstøtte, der sikrer god pasform og ekstra polstret sål for maksimal komfort.
Winter Sock er forstærket i hæl og tå for at give ekstra holdbarhed. For at opnå maksimal isolering anbefales det at kombinere dem med GripGrab Arctic skoovertræk.

Vægt 1 kg
CX Bundles 1

, ,

CX Bundles 2

, ,

CX Bundles 4

Halsedisse (ONE-SIZE)

CX Årstid

CX Dame el Herre

,