GripGrab Leg Warmers Aquarepel

499 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Leg Warmers AquaRepel er ekstremt vandafvisende* og har samtidig den samme isolerende effekt som vores Leg Warmers Classic. Frontpanelet har en ekstra vindtæt membran for at beskytte knæ og skinneben fra kuld, regn og vind. Denne feature gør, at Leg Warmers AquaRepel passer perfekt sammen med et par vindtætte bib-shorts i råt vejr. Elastisk silikone bånd i toppen holder Leg Wamers AquaRepel på plads, mens et andet silikone bånd i bunden gør det muligt at placere den vandafvisende warmer over et par vandtætte skoovertræk, og dermed fulstændig undgår våde fødder.
* It is our goal to replace harmful PFC (fluorocarbon) production chemicals used in coatings with non-hazardous alternatives. This product has received a water-repellent finish that is free from Fluor chemicals.

Features: – Vandskyende – Vindtæt front – Åndbar og isolerende – Anatomisk pasform – Elastiske grippers

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:


Det kan være svært at vælge
 den rette påklædning til cykelturene i forårs- og efterårsmånederne. Du kører din yndlingsrute på en solrig efterårsdag. Pludselig skifter vejret fra sol og vindstille til overskyet og koldt. I den situation vil du elske dine GripGrab Warmers, som er udviklet specielt til uforudsigelige dage som denne.

ARMVARMERE OG BENVARMERE: DET BEDSTE VALG NÅR VEJRET ER UFORUDSIGELIGT ELLER DU CYKLER I BJERGE

GripGrabs armvarmere og benvarmere er det rigtige valg, når vejrudsigten lover køligt vejr fra morgenstunden, med opklaring og varmere vejr senere på dagen – det vil sige typisk dansk forårs- og efterårsvejr. Arm- og benvarmere er en fleksibel måde at sikre komforten fra start til slut. Du starter dagen med varmerne på, og efterhånden som temperaturen stiger, kan du rulle dem ned eller tage dem helt af. Det er samme fleksibilitet, som gør dem til en uundværlig del af udstyret, hvis du cykler i bjerge, hvor temperaturen fra bund til top kan svinge betydeligt. En solskinsdag i Alperne kan hurtigt vende til kulde og regn og så er arm- og benvarmere det, der redder dagen.

 

Prøv dem på!
Variationen i arm- og bendimensioner gør det svært at
give en præcis størrelsesvejledning, så vi forslår at du
prøver produktet på. At vælge den rigtige størrelse afhænger
af dine personlige præferencer, som f.eks. hvor meget
kompression du ønsker.

Denne funktion gør dem til en perfekt følgesvend sammen med et par vindtætte bib shorts. To elastiske silicone strips øverst og nederst i varmeren gør at de sidder tæt, holder tæt og bliver siddende. -Vandafvisende egenskaber -Vindtæt frontpanel -Åndbar og isolerende -anatomisk pasform -elastiske gribere

 

Vægt 1 kg
Farve & Størrelse

, ,

CX Årstid

CX Dame el Herre

,