GripGrab Insulator Hi-Vis Vinterhandske

299 DKK

Betal først i Marts!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i Marts 2018. Læs mere om Viabill her.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Insulator er en behagelig, letvægtshandske, der er optimal som let overgangshandske eller inde i en anden handske som et ekstra isolerende lag på ekstremt kolde dage. Hollow fibre teknologi sikrer overlegen varmeisolering og åndbarhed. Silikoneprint giver optimalt greb.

Ryd
Varenummer: GripGrab_Insulator_Hi_Vis_Vinterhandske Kategorier: , Brand:

Insulator handsken yder en perfekt og tæt pasform. High end materialer og optimalt design sikrer fremragende åndbarhed og komfort. Et godt valg som en inderhandske til meget kolde temperaturer, og med fremragende anvendelse som en særskilt handske i moderate temperaturer.

OM Hi-Vis fra GripGrab:
Med Hi-Vis fra GribGrab nedsætter du risikoen for uheld i trafikken med næsten 50%Hi-Vis serien er designet til at gøre dig synlig under alle lysforhold – Dag og nat. Risikoen for ulykker er større for cyklister end den er for andre trafikanter. Vær synlig som cyklist, og nedsæt din risiko for uheld. Mange af GripGrabs handsker og accessories fås nu også i en Hi-Vis model.
-Komfortzone 5 °C ~ 15 °C
-Isolerende materiale
-Høj åndbarhed
-Silikone greb
-Reflekterende grafik
-Touch screen kompatibel
-Sweat wiper

 

 

Vægt 1 kg
Master Tøjstørrelser

, , , ,

CX Årstid