GripGrab Freedom Seamless Thermal Base Layer - Navy

799 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Nyt baselayer fra GripGrab – STOR NYHED i deres sortiment. Det her er en af de mest komfortable baselayer på markedet. Måler sig i kvalitet med de bedste af de bedste på markedet. Fantastisk sømløs undertrøje som holder dig varm og tør. Du bliver ikke overvarm, men isolerer og opretholder kroppstemperaturen. Fantastisk åndbarhed.

Freedom Seamless Thermal Base Layer LS er en banebrydende undertrøje, der kombinerer high-performance funktionalitet med en helt unik og adaptiv pasform. Da undertrøjen er udviklet med fokus på friheden til at kunne bevæge sig, giver den en følelse af at være komfortabelt og funktionelt klædt på, på én og samme tid. Undertrøjen er baseret på en sofistikeret, high-tech strikke-teknologi, der giver en undertrøje, der tilpasser sig kroppens form, takket være en ekstraordinær fleksibilitet. Den helt igennem sømløse konstruktion eliminerer store og irriterende syninger. Undertrøjen benytter Dryarn® polypropylen-mikrofiberen, der ud over at være dermatologisk testet, forbedrer undertrøjens bakteriehæmmende egenskaber, der reducerer dårlig lugt og gør vedligeholdelsen nem. Undertrøjen er ekstra slidstærk, da materialet er konstrueret på en sådan måde, at trådene ikke løber, hvis der bliver revet hul i materialet.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

CX Tøjstørrelser

L/XL, S/M, XXL

CX Årstid

,

CX Dame el Herre

,