GripGrab Arctic Skoovertræk-0
GripGrab Arctic Skoovertræk-12698

GripGrab Arctic Skoovertræk

499 DKK

Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Arctic er et af de varmeste skoovertræk på markedet, og ideelt til meget kolde vinterdage. Det er lavet af 4 mm vandtæt neopren med en hollow fibre foring og giver maksimal varmeisolering. Kompatibel med de fleste typer af pedal-systemer. Artic er udstyret med et justerbart velcrobånd under sålen der gør det lettere at tage skoovertrækket på.

Ryd
Varenummer: 10253 Kategorier: , , Brand:

Hvad enten du ræser af sted på en mudret skovsti eller ligger forrest i feltet på en frossen vinterlandevej, kan du regne med GripGrab RACING skoovertræk. Det er vores mission, at holde dine fødder varme og tørre, så du kun skal bekymre dig om at overhale konkurrenten foran.

Kevlar® forstærkninger og svejsede og tapede sømme i kombination med de fremragende isolerende egenskaber, gør dette til et ideelt skoovertræk til de ekstremt kolde og våde vinterdage.

4 mm vandtæt neopren

Maksimal isolering

Hollow fibre foring

Svejsede og tapede syninger

Justerbar velcrobånd under sålen

Reflekterende grafik

YKK® lynlås

Kevlar® forstærkninger

Zipper seal

Vægt 1 kg
Farve & Størrelse

Sort & L (42-43), Sort & M (40-41), Sort & S (38-39), Sort & XL (44-45), Sort & XXL (46-47), Sort & XXXL (48-49)