62.4% Tilbud

GripGrab Arctic Skoovertræk

529 DKK 199 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt! OUTLET! Denne vare er stærkt nedsat. Varer i OUTLET er i begrænset antal og er typisk en udgående vare eller restparti.

Arctic er et af de varmeste skoovertræk på markedet, og ideelt til meget kolde vinterdage. Det er lavet af 4 mm vandtæt neopren med en hollow fibre foring og giver maksimal varmeisolering. Kompatibel med de fleste typer af pedal-systemer. Artic er udstyret med et justerbart velcrobånd under sålen der gør det lettere at tage skoovertrækket på.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

Hvad enten du ræser af sted på en mudret skovsti eller ligger forrest i feltet på en frossen vinterlandevej, kan du regne med GripGrab RACING skoovertræk. Det er vores mission, at holde dine fødder varme utlg tørre, så du kun skal bekymre dig om at overhale konkurrenten foran.

Kevlar® forstærkninger og svejsede og tapede sømme i kombination med de fremragende isolerende egenskaber, gør dette til et ideelt skoovertræk til de ekstremt kolde og våde vinterdage.

4 mm vandtæt neopren

Maksimal isolering

Hollow fibre foring

Svejsede og tapede syninger

Justerbar velcrobånd under sålen

Reflekterende grafik

YKK® lynlås

Kevlar® forstærkninger

Zipper seal

Vægt1 kg
Farve & Størrelse

, , , , ,

CX Årstid

CX Dame el Herre

Du kunne også være interesseret i…