50.1% Tilbud

Giro Sante II Dame Sko

799 DKK 399 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Giro Sante er en lækker entry-level racer sko til hende der vil starte en livsstil på racercyklen, eller blot vil af sted når tiden til det er der. Giro Sante er også velegnet til spinning.

Giro Sante cykelskoen er en kvinde specifik cykelsko, med en høj komfort og sikker stil. Med en overdel i stærkt læder og forstærket nylon sål opnår du en sko der sidder behageligt om foden og samtidigt sikrer en solid kraft overførelse. Med 3 stratetisk placerede velcro stropper kan du tilpasse skoen så den sidder præcist som du ønsker. Giro Sante kommer med, Giro Aegis indersål for den perfekte støttende pasform.

Ryd
Varenummer: 7042257 Kategorier: , , , , Brand:
CX Skostørrelser

,

CX Dame el Herre

CX Årstid