23.1% Tilbud

Giro Privateer MTB cykelsko

1.299 DKK 999 DKK

Betal først i Februar!Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i Februar 2018. Læs mere om Viabill her.Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Giro Privateer ™ kombinerer en smidig overdel i microfiber med en DuPont ™ Zytel ® nylon ydersål – stiveste sål i prisklassen. Tilsammen giver det en super sko til en fornuftig pris.

Ryd
Varenummer: 5958 Kategorier: , , Tags: , Brand:

De aggressive knopper med 2 forskellige hårdheder sørger for at du kan stå fast. En anatomisk EVA sål med Aegis ® antimikrobiel behandling, øger komfort og pasform.
Giro Privateer ™ lukkes med den klassiske kombination af et micro spænde øverst og 2 brede velcro at stroppe – asymetrisk placeret for bedst mulig lukning og komfort.

Privateer ™ er lige så komfortabel som Giro´s topmodeller – b. la derfor er Giro® det hurtigst voksende sko mærke i dag.
Vægt 350 gram (str 42,5)

Vægt 1 kg
CX Skostørrelser

,

CX Dame el Herre