Hop til indholdet.

Giro d’Italia, Tour de France og Vuelta a España 2017

Cykelsæssonen for 2017 er forudsigelig, men det er resultaterne ikke – derfor sidder vi såvidt muligt klistret til skærmen og med radioen kørende. Cykelexperten.dk ser altid frem mod de tre største, Giro d’Italia, Vuelta a España og Tour de France.

Vi har lavet specifikke sider for de tre største løb, siderne er under opbygning. Men du vil på hver af disse sider finde spændende information og tilbud relateret til de tre store løb når vi nærmer os.

Giro d’Italia

Løbet i år bliver på alle måder en smule særligt. Det er 100 års udgaven af løbet, og det eftertragtede Giro trofæ har i år fået et gyldent og pink look. Turen som blev præsenteret i Milano i oktober, bød ikke overraskende på 21 ruteprofiler, der dog ikke bød på specielt mange overraskelser. Men med 100års udgaven er der lagt i ovnen til et ekstra spektakulært arrangement.
Giro D'italia Rute 2017
Giro d’Italia hos Cykelexperten – Løbs Info, Konkurrencer, Giro-Pakke tilbud og Giro Cykel tilbud.

Tour de France

Den kommende udgave af Tour de France får muligvis spænding helt til det sidste.  Touren 2017 indledes 1. juli med en prolog i tyske Düsseldorf, men rytterne er alene i kampen mod uret på d. 20. etape inden paradekørslen på Champs-Elysees.

Først på 8. etape i år rammer feltet for alvor bjergene. Så vi kan se frem til 8 dage med masser af massespurter og nervøs felt.

Tour de France 2017 rute
Tour de France hos Cykelexperten – Løbs Info, Konkurrencer, Tour-Pakke tilbud og Tour de France Cykel tilbud.

Vuelta a España

2017 udgaven, hold da op. Her venter der intet mindre end 50 stigninger, en individuel tidskørsel og en holdtidskørsel fordelt på 21 etaper og 3.297 kilometer i det spanske.. Det bliver en af de hårste udgaver i lang tid.
Så du kan man godt begynde at glæde sig til sensommeren og den sidste af årets tre Grand Tours.
Vuelta A Espana ture 2017

Vuelta a Espana hos Cykelexperten – Løbs Info, Konkurrencer, Vuelta-Pakke tilbud og Vuelta a Espana Cykel tilbud.