Giant XTC Advanced 29 3 2020

12.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Med dens store 29 tommer hjul og lette Advanced-grade carbonramme æder denne hardtail ethvert XC spor op. Rammen er udviklet til en 100mm forgaffel, og den er håndlavet efter specifikke skabeloner, der varierer afhængig af størrelsen på rammen. På denne måske opstår den optimale stivhed-til-vægt ratio med den rette følelse af komfort i den lodrette linie. Resultatet er en cykel, der flyver opad stejle skråninger og samtidig giver dig kontrol på hurtige, bølgende singletrack. Den er udstyret med Boost hub afstand, der øger stivheden i hjulene og samtidig giver plads til bredere dæk samt en række andre fordele, der giver dit den bedste performance i næsten ethvert terræn.

Se alle 2020 Mountainbikes fra Giant

Varen er udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

I jagten efter rendyrket fart i XC giver denne 29” hardtail i carbon et ridt i høj kvalitet og med makimal effektivitet på hårde, bølgende singletrack. Den er det rette valg til dine ugentlige løb, et off-road maraton, eller når du skal fræse over de lokale XC spor.

Let og adræt
Ramme der er håndlavet med Advanced-grade carbon giver XC væddeløbere og ryttere en fordel, når det går opad, i accelerationerne og sprinterne.

XC efficiency
Rammen har den højeste stivhed-til-vægt ratio, som kan oversættes til effektiv kraftoverførsel i trådet og præcis håndtering på sporet.

Brugerdefineret komfort
Alle rammer er optimeret i forhold til dens størrelse. Individuel skabelon for carbonlagene er skabt for at optimere vertikal komfort og dermed øge kvaliteten af kørsel i XC terræn.

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Geartype

CX Farver

Gloss Neon Red / Matte Metallic Navy

CX Bremse Serie

CX Bremsetype

CX Geargruppe

SW: Bagskifter

SW: Bremsegreb

SW: Bremser

SW: Dæk

SW: Eger

SW: Ekstra

SW: Fælge

SW: Forgaffel

SW: Frempind

SW: Gearskifter (styr)

SW: Kæde

SW: Kassette

SW: Krankboks

SW: Kranksæt

SW: Nav

SW: Pedaler

SW: Sadel

SW: Sadelpind

SW: Stel-Ramme

SW: Styr

Du kunne også være interesseret i...