20% Tilbud

Giant XTC Advanced 27.5 3 - KAMPAGNE

14.999 DKK 11.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK?BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk.100% SamletCyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her.6 Års GarantiVi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

XtC er Giants svar på en premium hardtail mountainbike. Den er håndlavet med Giants Advanced-komposit carbon materiale  og som bevidst er skabt til den hurtige, stabile 27,5-tommers hjulplatform. En cykel i perfekt balance mellem hastighed og kontrol.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , Brand:

OverDrive-kronrøret skaber problemfri manøvrering fortil, sågar i det barske terræn. Kombinationen af MegaDrive-stelrøret og PowerCore-krankboksen giver et fantastisk modtageligt og ydedygtigt stel. Smarte indfald, der inkluderer den integrerede sadelklemme og den indvendige kabelføring, sætter prikken over i’et på denne XC-racer i verdensklassen.

Steltype Advanced-grade CompositeCarbon
Forgaffel
Rock Shox 30 Gold TK Solo Air, 100mm Vandring, Alloy Stanchion, QR, Tapered
Bagdæmper
Forskifter Shimano New Deore
Bagskifter Shimano SLX (Shadow+)
Gearskifter

Shimano Deore, 2×10 Gear

Bremser

Shimano M395 [F] 160 [R] 160 / Shimano M396

Kranksæt

Shimano Deore 22/36T

Gear Kassette

Shimano HG50 11-36, 10 Gear

Fælge/Dæk Schwalbe Racing Ralph 27.5×2.1″, wire bead Performance
Giant S-XC2 27.5″ wheelset
Vægt Ikke oplyst
Yderligere Specifikationer:
CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Steltype