Giant Liv Vall E+ 3 Power 2020

17.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Uanset om du er på udkig efter at køre hurtigere, længere eller forbedre din form, Vall E+ tager tager ud over grænserne. RideControl ONE på styret giver dig mulighed for at justere de forskellige modes, og nøgleindikatorer – batteri- og supportniveau. Vall E+ giver dig nu muligheden for at vælge mellem 5 supportniveauer, så du kan kontrollere din fart, hvor hårdt du har lyst til at træde, batteriets levetid, samt et smart mode med automatisk power support. Ved at kombinere et smukt integreret batteri og motor med Liv’s 3F design filosofi som maksimerer styrken i kvinders underkrop og giver en afbalanceret, effektiv tur. En 120 mm forgaffen, bredere dæk og gearsystem giver dig mulighed for at komme hurtigere på sporet og bestige højere ruter, så du kan nyde udsigten og nedkørslen.

Varen er midlertidigt udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , Brand:

EPISKE TURE ER NU INDENFOR RÆKKEVIDDE – FÅ ADGANG TIL DINE DRØMMEEVENTYR I BJERGENE.

Tilgængelig og pålidelig
Agang til nye spor og oplevelser er nu muligr takket være den 140 km rækkevidde i det pålidelige EnergyPak 500Wh batteri på Vall E+ 2 og Vall E+ 3 Power motoren, og 110 km rækkevidde i EnergyPak 400Wh batteriet på Vall E+ 3 SyncDrive Sport motoren, som er udviklet sammen med Yamaha, og som leverer 70 Nm omdrejningsmoment, og har 5 fartkontrol muligheder: Sport+, Sport, Normal, Eco+ og, Eco, som varierer med 50-350 % assistance, og et smart mode med 50-360 % automatisk power assistance.

Integreret Design
De pålidelige EnergyPak 500Wh og EnergyPak 400Wh batterier, der nemt tages ud fra siden, er smukt integreret i en let og holdbar ALUXX aluminiumsramme, som er designet og tunet ved hjælp af Liv’s 3F Design filosofi, der giver en adræt og sjov cykel.

Behageligt ridt
PedalPlus 6-Sensor Teknologi udjævner bump og giver en naturlig fornemmelse, og det ergonomiske RideControl ONE kontrolpanel på styret gør det nemt at justere assistancen i pedalerne. Forgaffel, 27.5×2.6 tommer hjul, og skråt overrør specifikt udviklet til kvinder, gør Vall E+ til en behagelig cykel henover alle typer bump.

 

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX El-Motor Mærke

,

CX Batteristørrelse

CX Farver

Starry Gray / Metallic Purple

CX Motortype

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Geartype

CX Steltype

CX Bremse Serie

CX Geargruppe

CX Varetype

, ,

SW: Batteriplacering

SW: Max Hastighed

SW: Rækkevidde

SW: Form. Bagagebærer

SW: Form. Baglygte

SW: Form. Forlygte

SW: Form. Kurv

SW: Form. Lås

SW: Form. Skærme

SW: Form. Støtteben

SW: Form. Støttehjul

SW: Mont. Bagagebærer

SW: Mont. Kurv

SW: Mont. Pedaler

Du kunne også være interesseret i...