38.5%

Giant Trance Advanced Pro 29 1 2019

38.999 DKK 23.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Det tog flere år for ingeniører, produkt-designere og pro-ryttere at skabe en new 29er med kort vandring, der kunne leve op til deres høje standarder. Ventetiden var det hele værd. Den seneste udgave af denne legendariske trail-bike markerer et stort skridt fremad, og tilbyder en sand fordel i all-round trail performance. Det starter med en ramme i fuld carbon som er tilpasset vores mest opdaterede Maestro bagdæmper.

Rammens geometri er opdateret med en progressiv vinkel i kron- og sadelrør, kortere kædestræber og længere overrør – alt sammen udviklet til at balancere farten og kontrollen fra cyklens 29” hjul på hurtigt og effektivt som muligt.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Kontrollen og sikkerheden fra en 29er
Store 29” hjul ruller over råt terræn med balance og stabilitet, og giver dig momentum til at tackle tekniske stigninger og selvsikkerheden til at kunne flyve nedad svære singletracks.

 

Seneste teknologi indenfor affjedring
Den opdaterede Maestro bagdæmper er udstyret med en trunnion mount dæmper med længere affjedring og en mere behagelig fornemmelse. Cyklen har 115mm vandring bagtil (og 130mm fortil), Advanced Forged øvre svingarm i carbon for øget stivhed og styrke samt lavere samlet vægt på rammen.

 

Trail-tunet stel
Den lette rammehar en opdateret geometri, inklusiv en 66,5 grader vinkel i kronrør og 74,5 grader vinkel i sadelrør plus et 44mm off-set på gaflen. Resultatet er en adræt og effektiv cykel på stigningerne, der også suser nedad i kontrolleret høj fart.

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Bremsetype

CX Bremse Serie

CX Dame el Herre

CX Farver

Metallic Green / Carbon

CX Geargruppe

CX Geartype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Cykel Modeller

SW: Bagdæmper

SW: Bagskifter

SW: Bremsegreb

SW: Bremser

SW: Dæk

SW: Eger

SW: Fælge

SW: Forgaffel

SW: Frempind

SW: Gearskifter (styr)

SW: Kæde

SW: Kassette

SW: Krankboks

SW: Kranksæt

SW: Nav

SW: Pedaler

SW: Sadel

SW: Sadelpind

SW: Stel-Ramme

SW: Styr

CX Varetype

,

Du kunne også være interesseret i...