Giant Toughroad SLR 1 2020

9.299 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Fuldt monteret Toughroad klar til at gå i krig! Hurtig, effektiv og ultra-alsidig. ToughRoad SLR er en cykel, der er lavet til at styrke dine eventyrlyster. En let ALUXX SLR ramme i aluminium og en forgaffel i carbon giver en behagelig fornemmelse og håndtering på ujævne veje og grusveje. Hurtige hjul og tubeless dæk giver cyklen et blødt og effektivt ridt. Integrerede skivebremser giver god bremseeffekt og kontrol i al slags terræn og vejr. Det flade styr og oprette position giver rytteren kontrol i al slags terræn, og den innovative D-Fuse sadelpind reducerer stød og vibrationer fra veje og stier.

Se alle 2020 hverdagscykler herrecykler fra Giant

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , Brand:

Slutningen af vejen er ikke slutningen på din tur. Denne lette all-rounder i aluminium opfordrer dig til at udforske, til at blive ved med at køre når asfalten ophører og bliver til grus, eller når grus bliver til jord. Alt salgs terræn, altid klar med ToughRoad SLR.

Let og adræt
Rammen er lavet af ALUXX SLR, den letteste version af aluminium, samt en carbonforgaffel.

Komfort og stabilitet
Det flade styr giver rytteren en position, der balancerer effektivitet og selvsikkerhed på ujævne veje samt stor og små stier.

Steltype ALUXX SLR-Grade Aluminum, disc
Forgaffel Advanced-Grade Composite, alloy OverDrive steerer, disc
Forskifter Shimano Deore
Bagskifter Shimano Deore
Skiftegreb Shimano Deore
Kranksæt FSA V-Drive, 32/44 with chainguard
Gear Kassette Shimano HG201, 11×36
Bremser Shimano BL-MT201, hydraulic disc
Fælge Giant GX Disc
Dæk Giant Sycamore S, 700×50, FlatGuard Deflect 2
Vægt
Yderligere Specifikationer:
   

Giant Størrelsesguide

CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Geartype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Farver

Copper

CX Årgang

CX Bremse Serie

CX Dame el Herre

CX Geargruppe

Du kunne også være interesseret i...