Giant TCX SLR 2 2020

10.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Skarpe sving, stejle skrænter, glatte nedkørsler. Man ved aldrig, hvad man bliver udsat for i cykelcross – og det er netop hvad denne cykel er lavet til. Med en let aluminiumsramme, forgaffel i carbon og integrerede komponenter er cyklen behagelig og hurtig på asfalt, grus, sand og mudder.

Se alle 2020 crosscykler fra Giant

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Men en superlet ALUXX SLR aluminiumsramme kombineret med en forgaffel i carbon og 12mm thru-aksel for og bag, giver TCX SLR dig en flydende og sikker håndtering i alle typer af terræn. D-Fuse sadelpinden i carbon, en teknologi udviklet af Giant til at øge behageligheden og dermed anvendeligheden af crosscykler som denne, hjælper til at udjævne hårdt terræn. Integrerede skivebremser med flat-mounts og thru-aksler øger kontrollen, og Giant hjulsættet med Tubeless dæk gør det nemmere at nyde fordelene ved tubeless – mere komfort, mindre rullemodstand og nedsat risiko for punkteringer.

Steltype ALUXX SLR-Grade Aluminum with hidden rack mounts, disc
Forgaffel Advanced-Grade Composite, alloy OverDrive steerer, 12mm thru-axle, disc
Forskifter
Bagskifter SRAM Apex 1
Skiftegreb SRAM Apex 1
Kranksæt FSA Omega, 40t
Gear Kassette SRAM PG1130, 11×42
Bremser Giant Conduct Disc
Fælge Giant P-X2 Disc wheelset
Dæk Maxxis All-Terrene, 700×33, tubeless
Vægt
Yderligere Specifikationer:

 

CX Cykel Farver (Pick)

,

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Dame el Herre

CX Farver

Metallic Navy

CX Geartype

CX Steltype

CX Geargruppe

CX Bremse Serie

CX Årgang

Du kunne også være interesseret i...