23.6% Tilbud

Giant TCX Advanced Pro 2 2018

21.999 DKK 16.799 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Carbon Cross cykel til det hårde terræn. En crosscykel har bred anvendelighed og derfor er TCX et hit. Let cykel med kraftige og sikre komponenter. TCX Advanced Pro er udstyret med en super let Advanced Pro carbonramme, der er håndlavet med løbsgeometri og asymmetrisk kædestræber for optimal kraftoverførsel.

Se alle 2018 crosscykler fra Giant

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , Brand:

Denne legendariske cross maskine har fortjent dens stjerner. En pro løbsvinder i alle vejrforhold – den bliver ved med at blive bedre.

I den hurtige og vilde verden af pro cykelcross-løb tæller enhver fordel. Giants CX proffer vil kun have perfektion, og denne maskine lever op til deres krav. TCX Advanced Pro er udstyret med en super let Advanced Pro carbonramme, der er håndlavet med løbsgeometri og asymmetrisk kædestræber for optimal kraftoverførsel. Den innovative De-Fuse carbon sadelpind tilfører smidighed uden at tilføre vægt, så du kan få et glidende tråd uanset, hvor hård ruten er. OverDrive 2 styresystemet leverer præcise styreegenskaber. Andre nye tiltag inkluderer flat-mount skivebremser og en 12mm thru-axle både for og bag, der giver fuld kontrol i sving, sprint og klatring i jord, sand, mudder eller sne.

SteltypeAdvanced-grade Composite
ForgaffelAdvanced-Grade Composite, Full-Composite OverDrive 2 Steerer
Forskifter
BagskifterSRAM Rival 1
SkiftegrebSRAM Rival 1
KranksætSRAM Rival 1, 40t
Gear KassetteSRAM Rival PG1130, 11-36
BremserShimano RS505 Hydraulic
FælgeGiant P-X2 700C Wheelset, 12mm Thru Axles
DækX-One AllRound Evolution, 700×33
Vægt
Yderligere Specifikationer:
 Giant Bicycle Officiel Site DKCX Cykel Farver (Pick)

,

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Dame el Herre

CX Farver

Orange/Black

CX Geartype

CX Steltype

CX Geargruppe

CX Bremse Serie

CX Årgang