Giant TCX Advanced Pro 1 2019

27.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Carbon Cross cykel til det hårde terræn. En crosscykel har bred anvendelighed og derfor er TCX et hit. Let cykel med kraftige og sikre komponenter. TCX Advanced er udstyret med en super let Advanced carbonramme og den innovative D-Fuse carbon saddelpind med super komfort!

Se alle 2019 crosscykler fra Giant

Varen er midlertidigt udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Denne legendariske cross maskine har fortjent dens stjerner. I den hurtige og vilde verden af cykelcross-løb tæller enhver fordel. Giants CX proffer vil kun have perfektion, og denne maskine lever op til deres krav. TCX Advanced er udstyret med en super let Advanced carbonramme, der er håndlavet med løbsgeometri og asymmetrisk kædestræber for optimal kraftoverførsel. Den innovative De-Fuse carbon sadelpind tilfører smidighed uden at tilføre vægt, så du kan få et glidende tråd uanset, hvor hård ruten er. OverDrive 2 styresystemet leverer præcise styreegenskaber. Andre nye tiltag inkluderer flat-mount skivebremser og en 12mm thru-axle både for og bag, der giver fuld kontrol i sving, sprint og klatring i jord, sand, mudder eller sne.

Steltype Advanced-Grade Composite, 12mm axle, flat mount
Forgaffel Advanced -Grade composite, full-composite OverDrive 2 steerer
Forskifter
Bagskifter SRAM Force CX1
Skiftegreb SRAM Force CX1
Kranksæt SRAM Force CX 1, 40
Gear Kassette SRAM PG1170, 11×36
Bremser SRAM Force CX1, hydraulic
Fælge Giant CXR-1 WheelSystem
Dæk Maxxis All-Terrene, 700×33, 120 tpi, folding tubeless tires
Vægt
Yderligere Specifikationer:

 

CX Cykel Farver (Pick)

,

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Dame el Herre

CX Farver

Rainbow Black / Vibrant Blue / Black

CX Geartype

CX Steltype

CX Geargruppe

CX Bremse Serie

CX Årgang