Giant TCX Advanced Pro 1 2018

29.999 DKK

100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Carbon Cross cykel til det hårde terræn. En crosscykel har bred anvendelighed og derfor er TCX et hit. Let cykel med kraftige og sikre komponenter. TCX Advanced Pro er udstyret med en super let Advanced Pro carbonramme, der er håndlavet med løbsgeometri og asymmetrisk kædestræber for optimal kraftoverførsel.

Se alle 2018 crosscykler fra Giant

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , Brand:

Denne legendariske cross maskine har fortjent dens stjerner. En pro løbsvinder i alle vejrforhold – den bliver ved med at blive bedre.

I den hurtige og vilde verden af pro cykelcross-løb tæller enhver fordel. Giants CX proffer vil kun have perfektion, og denne maskine lever op til deres krav. TCX Advanced Pro er udstyret med en super let Advanced Pro carbonramme, der er håndlavet med løbsgeometri og asymmetrisk kædestræber for optimal kraftoverførsel. Den innovative De-Fuse carbon sadelpind tilfører smidighed uden at tilføre vægt, så du kan få et glidende tråd uanset, hvor hård ruten er. OverDrive 2 styresystemet leverer præcise styreegenskaber. Andre nye tiltag inkluderer flat-mount skivebremser og en 12mm thru-axle både for og bag, der giver fuld kontrol i sving, sprint og klatring i jord, sand, mudder eller sne.

SteltypeAdvanced-Grade Composite
ForgaffelAdvanced-Grade Composite, Full-Composite OverDrive 2 Steerer
Forskifter
BagskifterForce CX 1
SkiftegrebForce CX1
KranksætForce CX 1, 40t
Gear KassetteSRAM, PG1170, 11-36
BremserForce CX 1 Hydraulic
FælgeGiant CXR-1 WheelSystem, Front and Rear Thru Axles
DækX-One AllRound Evolution, 700×33
Vægt
Yderligere Specifikationer:
 Giant Bicycle Officiel Site DKCX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Dame el Herre

CX Farver

Carbon Smoke/Charcoal/Blue

CX Geartype

CX Steltype

CX Geargruppe

CX Bremse Serie

SRAM Force CX 1

CX Årgang