Giant TCX Advanced Pro 0 2020

34.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

I nærkamp for Positioner. Skrigende tilskuere. I sprint for sejren. Denne pro-niveau crosscykel har set det hele og er endt på podiet på højeste niveau. Med den let carbonramme og integrerede komponenter er det en vinder under alle forhold.

Carbon Cross cykel til det hårde terræn. En crosscykel har bred anvendelighed og derfor er TCX et hit. Let cykel med kraftige og sikre komponenter. TCX Advanced er udstyret med en super let Advanced carbonramme og den innovative D-Fuse carbon saddelpind med super komfort!

Se alle 2020 crosscykler fra Giant

Ryd

Denen cykel kommer til Danmark i stærkt begrænset omfang! Skal forudbestilles - bliver ikke fast lagervare hos Cykelexperten.dk eller Giant.

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Denne legendariske cross maskine har fortjent dens stjerner. I den hurtige og vilde verden af cykelcross-løb tæller enhver fordel. Giants CX proffer vil kun have perfektion, og denne maskine lever op til deres krav. TCX Advanced er udstyret med en super let Advanced carbonramme, der er håndlavet med løbsgeometri og asymmetrisk kædestræber for optimal kraftoverførsel. Den innovative De-Fuse carbon sadelpind tilfører smidighed uden at tilføre vægt, så du kan få et glidende tråd uanset, hvor hård ruten er. OverDrive 2 styresystemet leverer præcise styreegenskaber. Andre nye tiltag inkluderer flat-mount skivebremser og en 12mm thru-axle både for og bag, der giver fuld kontrol i sving, sprint og klatring i jord, sand, mudder eller sne.

Steltype Advanced-Grade Composite, 12mm thru-axle, disc
Forgaffel Advanced-Grade Composite, full-composite OverDrive 2 steerer, disc
Forskifter
Bagskifter SRAM Force eTap AXS
Skiftegreb SRAM Force eTap AXS, 1x
Kranksæt SRAM Force D1 DUB, 36t
Gear Kassette SRAM Force, 12-speed, 10×28
Bremser SRAM Force eTap AXS hydraulic
Fælge Giant SLR-1 Composite WheelSystem, 42mm
Dæk Maxxis All-Terrene, 700×33
Vægt
Yderligere Specifikationer:

 

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Dame el Herre

CX Farver

Gunmetal Black

CX Geartype

,

CX Steltype

CX Geargruppe

CX Bremse Serie

CX Årgang

Du kunne også være interesseret i...