Giant TCR Advanced SL 0 Disc Red 2020

76.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Fra den uovertrufne stivhed-til-vægt ratio set i Advanced SL carbon rammen til dens integrerede skivebremser med flat mounts og thru-aksel – alt ved denne cykel peger på høj performance. Ryttere fra Team CCC vælger denne cykel på udfordrende ruter, hvor en all-rounder har en fordel.

Rendyrket, pro-niveau landevejsracer skabt til enhver bevægelse du laver. Denne landevejsmaskine kan bestige bjerge, tage hjørner og køre nedad med en effektivitet og kontrol, der ikke kan slås. Og med integrerede skivebremser og tubeless hjulsystem er du altid i kontrol.

Se alle 2020 racercykler fra Giant

Varen er udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Pro-niveau race effektivitet
Med den højeste stivhed-til-vægt ratio ved tråd i pedalerne blandt alle cykler i samme kategori, er denne ramme bygget til at give Giant professionelle landevejsryttere uovertruffen effektivitet og stivhed under bjergkørsel, spurter og all-round udfordringer.

Total control
Integrerede skivebremser leverer en flydende og kraftfuld bremseevne for øget kontrol i varierende vejr- og vejbetingelser. Flat mounts og thru-aksel øger stivheden og den overordnede styreegenskab.

Fart og brugbarhed
Integreret Variant sadelpind design og Giant hjulsystem med tubeless dæk kombineret med en komfortabel føling og lav rullemodstand.

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , , ,

CX Dame el Herre

CX Farver

Carbon / Chrome Black

CX Geartype

,

CX Steltype

CX Geargruppe

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Varetype

SW: Bagskifter

SW: Bremsegreb

SW: Bremser

SW: Dæk

SW: Eger

SW: Fælge

SW: Forgaffel

SW: Forskifter

SW: Frempind

SW: Gearskifter (styr)

SW: Kæde

SW: Krankboks

SW: Kranksæt

SW: Nav

SW: Sadel

SW: Sadelpind

SW: Stel-Ramme

SW: Styr

SW: Ekstra

SW: Kassette

Du kunne også være interesseret i...