Giant TCR Advanced Pro 1 Disc 2020

36.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

KOM = KingOfMountain! TCR Advanced Pro Disc giver dig det, du skal bruge for at opnå KOM og selvsikkerheden til at kunne skubbe dine grænser på tekniske nedkørsler. Udviklet med en Advanced-grade ramme i carbon, og udstyret med flat-mount skivebremser for og bag gør denne cykel til en alsidig racer-maskine under alle forhold. Med dens Compact Road geometri og OverDrive 2 har cyklen den bedste stivhed-til-vægt ratio i dens kategori.

Hurtigere på stigningerne, hurtigere på nedkørslerme- Denne uovervindelige all-rounder er let, effektiv og altid i kontrol. Fra bjergene til de flade landeveje, under alle forhold og i al slags vejr, TCR Advenced Pro Disc bringer dig til det næste niveau.

Se alle 2020 racercykler fra Giant

Varen er udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Pro-niveau race effektivitet
Med den højeste stivhed-til-vægt ratio under tråd i pedalerne blandt alle cykler i samme kategori, er denne ramme bygget til at give Giant professionelle landevejsryttere uovertruffen effektivitet og stivhed under bjergkørsel, spurter og all-round udfordringer.

Total control
Integrerede skivebremser leverer en flydende og kraftfuld bremseevne for øget kontrol i varierende vejr- og vejbetingelser. Flat mounts og thru-aksel øger stivheden og den overordnede styreegenskab.

Fart og brugbarhed
Integreret Variant sadelpind design og Giant hjulsystem med tubeless dæk kombineret med en komfortabel føling og lav rullemodstand.

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , , ,

CX Dame el Herre

CX Farver

Gloss Metallic Red / Matte Black

CX Geartype

,

CX Steltype

CX Geargruppe

CX Årgang

CX Bremse Serie

SW: Bagskifter

SW: Bremsegreb

SW: Bremser

SW: Dæk

SW: Eger

SW: Forgaffel

SW: Forskifter

SW: Frempind

SW: Gearskifter (styr)

SW: Kæde

SW: Krankboks

SW: Kranksæt

SW: Nav

SW: Sadel

SW: Sadelpind

SW: Stel-Ramme

SW: Styr

SW: Ekstra

SW: Kassette

SW: Fælge

Du kunne også være interesseret i...