25.9%

Giant TCR Advanced 2 2019 - Sort

13.499 DKK 9.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Den enormt stive letvægts carbon ramme giver dig optimal udnyttelse af dine kræfter. Det aerodynamiske design gør det muligt at køre endnu hurtigere og carbon rammen sikrer den nødvendige komfort til de lange ture.

Se alle 2019 racercykler fra Giant

Ryd

Udstillingsmodel

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

Kør hurtigere opad. tag svingene hurtigere. træk væk fra feltet. søger du all-round landevejs-performance, er dette valget.

Den mest effektive løbscykel, som har den perfekte balance mellem let vægt, stivhed og god performance til konkurrencerytteren. Advanced-grade carbonrammen har barberet alle unødige gram af, mens stivheden i pedaltrådet er bevaret. OverDrive styresystemet og MegaDrive skrårøret er designet med henblik på præcis håndtering, så du kan tage svingene i høj fart. Og Variant sadelpinden er designet til en ideel blanding af effektivitet og tilpasningsevne – så du kan forblive frisk indtil mållinien på de vigtige dage i sadlen.

Steltype Advanced-grade Composite
Forgaffel
Advanced-Grade Composite, Alloy OverDrive  Steerer
Forskifter Shimano 105
Bagskifter Shimano 105
Skiftegreb Shimano 105
Kranksæt Shimano 105, 34/50
Gear Kassette Shimano 105, 11×30
Bremser Shimano 105
Fælge Giant PR-2 wheelset
Dæk Giant Gavia AC 1 tubeless, 700×25, folding
Vægt
Yderligere Specifikationer:
 CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , , ,

CX Dame el Herre

CX Farver

Metallic Black

CX Geartype

CX Steltype

CX Geargruppe

CX Årgang

CX Bremse Serie

Du kunne også være interesseret i...