Giant Stance E+ 1 Pro 2020

29.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Designet med en geometri der er beregnet til sporet, denne nye Stance E+ Pro 29 hjælper nye og spirende ryttere med at opleve off-road E-bike på højeste niveau. Cyklens lette, stærke og stive ALUXX SL aluminiumsramme med FlexPoint affjedring gør svære singletracks nemme at køre på. Den er udstyret med 120mm vandring bagtil og 130mm vandring fortil, samt den øgede balance og selvsikkerhed fra de store 29” hjul. Den nye SyncDrive Pro motor leverer 80Nm omdrejningsmoment med 360 procent justerbare hjælp, der kan betjenes via Giant E-bike App’en. Knapperne på det integrerede RideControl ONE giver mulighed for ergonomisk kontrol, og EnergyPak 500Wh batterisystemet giver dig mulighed for at køre længere. Og det er muligt at oplade hurtigt med den nye smarte lader.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , Brand:

Denne full-suspension performance E-bike er klar til at rulle. Udviklet med den nye SyncDrive Pro motor og stabile hurtige 29” hjul, hjælper Stance E+ Pro 29 rytteren til at overvinde udfordrende terræn med kraft og kontrol.

Stærk motorsupport
SyncDrive Pro motoren på 80Nm omdrejningsmoment og 360 procent justerbare hjælp gør det muligt for dig at klatre op ad stejle, ujævne spor uden problemer.

Behagelig og selvsikker kørsel
ALUXX SL aluminiumsramme med 120mm FlexPoint suspension og store 29” hjul giver et behageligt, stabilt ridt på tekniske spor.

Effektiv
500Wh EnergyPak tilbyder den længst mulige afstand. Integreret batteri der er nemt at lade, op til 80% på bare 60 minutter med den nye 6A Fast Charger.

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX El-Motor Mærke

,

CX Batteristørrelse

CX Farver

Metallic Navy

CX Motortype

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Geartype

CX Steltype

CX Bremse Serie

CX Geargruppe

CX Varetype

, ,

SW: Batteriplacering

SW: Max Hastighed

SW: Rækkevidde

SW: Form. Bagagebærer

SW: Form. Baglygte

SW: Form. Forlygte

SW: Form. Kurv

SW: Form. Lås

SW: Form. Skærme

SW: Form. Støtteben

SW: Form. Støttehjul

SW: Mont. Bagagebærer

SW: Mont. Kurv

SW: Mont. Pedaler

Du kunne også være interesseret i...