Giant Stance 29 2 2020

12.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Flyv gennem rock gardens. Mærk flowet på de tekniske single tracks. Denne helt nye full-suspension 29er gør det nemmere at eje den seneste trail-teknologi end nogensinde før. Ejer du Stance, ejer du sporet.

De moderne mountainbikespor er sjove, har flow og er udfordrende. Den nye Stance 29 får dig til at gå i et med naturen, så du kan cykle med selvsikkerhed og have det sjovt hele tiden. Med dens gennemtestede ALUXX aluminiumsramme og vores FlexPoint bagdæmper-system, giver cyklen dig en behagelig, afbalanceret tur i kontrol. Rammens geometri er optimeret til 29” hjul, som giver dig stabilitet på de tekniske nedkørsler og bedre kraft og fart i trådet i al slags terræn. Med 120mm blød vandring bagtil og 130mm fortil er denne cykel den perfekte billet til ballade på singletrack’et.

Se alle 2020 Mountainbikes fra Giant

Varen er midlertidigt udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Tilgængelig trail performance
Håndlavet med let, stiv og holdbar aluminium gør denne cykel perfekt til udfoldelser med full-suspension

 

Behagelig affjedring
En opdateret teknologi bag FlexPoint affjedring hjælper dig med at tackle udfordrende terræn og forbedre dine evner på sporet.

 

Selvsikkerheden og kontrollen fra 29er’en
De store 29” hjul ruller let og elegant over råt terræn, og giver dig moment til at tackle tekniske stigninger og selvsikkerheden til at flyve nedad hurtige, hårde nedkørsler.

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Bremsetype

CX Bremse Serie

CX Dame el Herre

CX Farver

Matte Gunmetal Black

CX Geargruppe

CX Geartype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Cykel Modeller

SW: Bagdæmper

SW: Bagskifter

SW: Bremsegreb

SW: Bremser

SW: Dæk

SW: Eger

SW: Fælge

SW: Forgaffel

SW: Gearskifter (styr)

SW: Kassette

SW: Krankboks

SW: Kranksæt

SW: Nav

SW: Pedaler

SW: Sadel

SW: Sadelpind

SW: Stel-Ramme

SW: Styr

SW: Frempind

SW: Kæde

Du kunne også være interesseret i...