Giant Revolt Advanced 2 2020

16.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Næsten alt er tilladt når man kører gravel. Det er en blanding af fart, udholdenhed og håndtering. Denne high-performance all-rounder kan det hele. Den er behagelig, den er effektiv, og den er din bedste ven når grænserne skal rykkes på asfalt, jord og grus. Revolt blev introduceret i 2018 og har været på podiet i alle store gravel events lige siden.

Se alle 2020 gravel cykler fra Giant

Varen er udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Cyklen er bygget på en let Advanced carbonramme med en specifik gravel geometri, så du kan takle lange, hårde ture med en øget kontrol og mindre træthed. Forgaflen i carbon æder alle bump. Rammen har integrerede skivebremser og øget plads til brede dæk op til 45c, så du kan flyve gennem råt terræn. Tilføjet smarte detaljer i rammen, inklusiv X-Defender beskyttelsen på skrårøret og smarte muligheder for at monterer bagagebære og andet udstyr, og du har alt, du behøver til dit næste gravel-eventyr.

Steltype Advanced-Grade Composite, 12x142mm thru-axle, disc
Forgaffel Advanced-Grade Composite, full-composite OverDrive steerer, 12mm thru-axle, disc
Forskifter Shimano 105
Bagskifter Shimano 105
Skiftegreb Shimano 105
Kranksæt Praxis Albe 2D, 32/48
Gear Kassette Shimano 105, 11×34
Bremser Shimano 105 hydraulic
Fælge Giant S-X2 Disc wheelset
Dæk Giant Crosscut AT 1, 700×38
Vægt
Yderligere Specifikationer:

 

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Dame el Herre

CX Farver

Grey Beige

CX Geartype

CX Steltype

CX Geargruppe

CX Bremse Serie

CX Årgang

Du kunne også være interesseret i...