Giant Revolt 0 2020

12.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Over halvdelen af vejene på denne jord er ikke asfalterede, hvilket giver mulighed for eventyr grus, jord and flotte sideveje. Denne lette all-rounder i aluminium er den perfekte måde at udforske veje, du altid har drømt om men aldrig kørt på. Næsten alt er tilladt når man kører gravel. Det er en blanding af fart, udholdenhed og håndtering. Denne high-performance all-rounder kan det hele. Den er behagelig, den er effektiv, og den er din bedste ven når grænserne skal rykkes på asfalt, jord og grus. Revolt blev introduceret i 2018 og har været på podiet i alle store gravel events lige siden.

Se alle 2020 gravel cykler fra Giant

Varen er midlertidigt udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Cyklen er bygget på en let Advanced carbonramme med en specifik gravel geometri, så du kan takle lange, hårde ture med en øget kontrol og mindre træthed. Forgaflen i carbon æder alle bump. Rammen har integrerede skivebremser og øget plads til brede dæk op til 45c, så du kan flyve gennem råt terræn. Tilføjet smarte detaljer i rammen, inklusiv X-Defender beskyttelsen på skrårøret og smarte muligheder for at monterer bagagebære og andet udstyr, og du har alt, du behøver til dit næste gravel-eventyr.

Steltype ALUXX-Grade Aluminum, disc
Forgaffel full composite, OverDrive steerer
Forskifter Shimano 105
Bagskifter Shimano 105
Skiftegreb Shimano 105
Kranksæt Praxis Albe 2D, 32/48
Gear Kassette Shimano 105, 11×34
Bremser Shimano 105 hydraulic
Fælge Giant S-X2 Disc wheelset
Dæk Giant Crosscut AT 1, 700×38
Vægt
Yderligere Specifikationer:

 

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Dame el Herre

CX Farver

Gray Beige

CX Geartype

CX Steltype

CX Geargruppe

CX Bremse Serie

CX Årgang

Du kunne også være interesseret i...