29.7%

Giant Propel Advanced Disc 2018 - sort

31.999 DKK 22.499 DKK

▷FRI FRAGT ONLINE Vi kører FRI FRAGT på alle online bestillinger RESTEN AF ÅRET. Bemærk tilbudet gælder KUN CYKLER! ▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Omhyggeligt udviklet som den bedste indenfor landevejs-aero, tilbyder denne skivskarpe landevejsracer en sand fordel i sprint og solo ridt. Og nyt dette år er den inkorporerede sublime kontrol fra skivebremser. Rammen er lavet ved brug af Advanced-grade carbon for at producere en cykel, der er både stiv og let og med en knivskarp reaktionsevne. Dens skivebremser er komplet integreret i rammen ved brug af flat-mount kalibre og thru-axles design for at optimere teknologien. Fra sprint til solo angreb, sving og nedkørsler – den nye Propel Advanced Disc hjælper dig med at skære gennem vinden og giver en fordel i forhold til konkurrenterne.

Se alle 2018 racercykler fra Giant

Ryd

Bemærk : denne model er bygget om med nyt stel for 2019. Sort/Gunmetal. Cyklen er som vist på billede - billedet kan afvige en smule.

Til angrebet, jagten, og glæden ved fart. denne aerodynamiske landevejscykel minimerer vindmodstand, og giver dig en fordel imod vinden.

Designet ved brug af AeroSystem Shaping teknologi og Advanced-grade carbon efterlader denne fart-maskine konkurrenterne bagude. Den lette, nemt justerbare Vector carbon sadelpind minimerer vindmodstand, og rammeteknologi inklusiv overDrive styresystem og PowerCore krankleje leverer skarp håndtering og effektiv pedalkraft til det perfekte antrit på mållinien.

Steltype Advanced-grade Composite, Disc
Forgaffel Advanced-Grade Composite, Hybrid OverDrive 2 Steerer
Forskifter Shimano Ultegra
Bagskifter Shimano Ultegra
Skiftegreb Shimano Ultegra
Kranksæt Shimano Ultegra, 36/52
Gear Kassette Shimano Ultegra, 11×28
Bremser Shimano Ultegra Hydraulic
Fælge Giant SLR 1 Aero Disc Wheel System (F:H42mm, R:65mm)
Dæk Giant Gavia Race 1 Tubeless, Front and Rear Specific, 700×25, Folding
Vægt
Yderligere Specifikationer:
  Giant Bicycle Officiel Site DKCX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , , ,

CX Dame el Herre

CX Farver

Neon Red/Black

CX Geartype

CX Steltype

CX Årgang

CX Cykel Modeller