Giant FastRoad CoMax 1 2018

14.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Den superhurtige FastRoad CoMax er en landevejscykel med fladt styr til motionskørsel og transport, der er hurtig, problemfri og ekstrem alsidig. Stellet tilbyder en let, kåd og helt og aldeles komfortabel køretur. Den støddæmpende sadelpind, det flade styr og de 700c hjul giver dig styringen, uanset om du drøner gennem byen eller er ude på en motionstur.

Tilkøb: Giant Rack-It bagagebærerGiant Speed Shield SkærmeGiant støtteben.

Se alle 2018 hverdagscykler herrecykler fra Giant

Ryd

Fitness kommer hurtigt, når du har det sjovt. denne landevejscykel med fladt styr er blød, hurtig og uimodståelig.

Denne spirituelle landevejscykel blander farten og effektiviteten fra en højtydende maskine med den smidige og stabile køreevne fra en cykel med fladt styr. Rammen er lavet med Giant’s CoMax Carbon, hvilket gør den let og tilpasningsdygtig. Designet fra den innovative D-Fuse sadelpind hjælper med at absorbere bump og vibrationer fra vejen. Og de effektive 700c hjul hjælper dig med at rulle gennem gaderne med selvtillid og kontrol. Fra transport til daglig fitness, FastRoad CoMax er med dig hele vejen.

Steltype CoMax Composite Technology
Forgaffel Advanced-Grade Composite, ALUXX OverDrive Steerer
Forskifter Shimano FD 5801
Bagskifter Shimano 105 RD 5800
Skiftegreb Shimano
Kranksæt Shimano FC-5800, 34/50
Gear Kassette CS-5800, 11×32
Bremser Shimano M395
Fælge Giant PR-2 Disc Wheelset, Tubeless
Dæk Giant Gavia AC 1, 700×28 Tubeless
Vægt
Yderligere Specifikationer: Producent Link
 

Giant Fitness Størrelsesguide

CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Geartype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Farver

Matt Black/Chrome

CX Årgang

CX Bremse Serie

CX Dame el Herre

CX Geargruppe

CX Lagerstatus

CX Varetype

Du kunne også være interesseret i...