Giant Escape 2 City 2 16g 2020

4.699 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Med en let ramme i ALUXX aluminium, opret position og dele i høj kvalitet, der bidrager til en flydende, komfortabel tur, er den helt nye Escape Disc alsidig og sjov hele vejen igennem. Den er udstyret med en forgaffel i carbon af høj kvalitet og den innovative D-Fuse sadelpind. Begge dele bidrager til at udjævne hårde veje, absorbere stød og vibrationer, og giver dig en mere jævn, mere komfortabel tur. Skivebremserne leverer kraftfuld bremsekraft på tørre og våde veje, og 700c hjulene med Giant EasyRide Tubeless dæk holder dig rullende i høj fart, høj effektivitet og med reduceret risiko for punkteringer. Og som en ekstra bonus er der plads til brede dæk op til 45c, hvilket gør det nemmere at cykle på hårde veje. Den kommer med integrerede monteringsmuligheder, så du nemt kan bestemmer, om cykel skal have fælge på eller ej. Uanset hvilken vej du vælger, er Escape Disc klar til at rulle.

Se alle 2020 hverdagscykler herrecykler fra Giant

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

Den bedste motionsplan er den sjove plan. Denne alsidige landevejscykel med fladt styr kan få dine ben i gang og motivere dig hver dag. Cykel til arbejde, cykel til skole, oplev nye eventyr i dine daglige rutiner.

Afbalanceret og affektiv
Let ALUXX ramme, jævnt rullende 700c hjul, og en selvsikker opret positionering giver en afbalanceret og effektiv tur.

Alsidig og egent
Kraftfulde skivebremser, og en bred vifte af gear hjælper dig med at øge farten og tackle bakkerne med større kontrol.

Robust pålidelighed
Robuste dæk, udstyret med det nye Giant EasyRide Tubeless system, og integrerede monteringsmuligheder så du kan klare hårde veje i byen samt mere eventyrlige ture.

Giant City Størrelsesguide

CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Geartype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Farver

Metallic Black

CX Årgang

CX Bremse Serie

CX Dame el Herre

CX Geargruppe

CX Cykel Modeller

CX Varetype

SW: Bagskifter

SW: Bremsegreb

SW: Bremser

SW: Dæk

SW: Eger

SW: Ekstra

SW: Fælge

SW: Forgaffel

SW: Forskifter

SW: Frempind

SW: Gearskifter (styr)

SW: Kæde

SW: Kassette

SW: Krankboks

SW: Kranksæt

SW: Nav

SW: Pedaler

,

SW: Sadel

SW: Sadelpind

SW: Stel-Ramme

SW: Styr

Du kunne også være interesseret i...