15% Tilbud

Giant Defy Advanced 1 2019 - blå

19.999 DKK 16.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

FORTSÆT BEHAGELIGT, SELV PÅ HÅRDE TURE. DENNE ENDURANCE LANDEVEJSCYKEL ER BYGGET MED HENBLIK PÅ DINE LÆNGSTE, HÅRDESTE TURE.

Denne letvægts Advanced-grade carbonramme har geometri til udholdenhed og er designet med henblik på en behagelig, high-performance tur. Rammen er formet til optimeret absorption af vibrationer og bump fra vejen, samtidig med at den er stiv på den rigtige måde – for forbedret kraftoverførsel i trådet og præcis, stabil håndtering. Faktisk er cyklen fremstillet med en specifik carbon-fletning, som netop giver den rigtige følelse. Integreret skivebremseteknologi med lav montering og 12mm thru-axle både for- og bagtil giver dig øget kontrol i alle typer vejr og underlag.

Se alle 2019 racercykler fra Giant

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:
Steltype Advanced-Grade Composite
Forgaffel Advanced-Grade Composite, full-composite OverDrive steerer
Forskifter Shimano Ultegra
Bagskifter Shimano Ultegra
Skiftegreb Shimano Ultegra
Kranksæt Shimano FC-RS510, 34/50
Gear Kassette Shimano Ultegra, 11×34
Bremser Shimano Ultegra, hydraulic
Fælge Giant P-R2 Disc wheelset
Dæk Giant Gavia AC 1 tubeless, 700×28, folding
Vægt
Yderligere Specifikationer:

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , , ,

CX Dame el Herre

CX Farver

Vibrant Blue / Chrome

CX Geartype

CX Steltype

CX Geargruppe

CX Årgang

CX Bremse Serie

Du kunne også være interesseret i...