Giant Contend 1 2020

9.299 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Contend SL er lavet af en opdateret letvægts ALUXX SL aluminiumsramme og har dermed en afbalanceret geometri, som tilbyder alsidig all-rounder kvaliteter. Rammens bagerste trekant er designet med henblik på hurtig acceleration, imens fronten af cyklen giver rytteren en sikker, komfortabel og kontrolleret position. Dens unikke teknologier, inklusiv en D-Fuse sadelpind of øget plads til dækkene (op til 32c) sammen med et tubeless hjulsystem, gør den til en behagelig cykel der fuldt ud er i stand til at klare alle vejtyper.

Se alle 2020 racercykler fra Giant

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Balanced road geometry
Rammen er specielt udviklet til at give en afbalanceret fornemmelse hele vejen rundt, der kombinerer sikker positionering af rytteren med skarpe sving og acceleration.

Behageligt ridt
Det innovative design af carbon D-Fuse sadelpinden reducerer stød og vibrationer fra vejen, og Giant hjulsystem gør det muligt for dig at bruge tubeless dæk op til 32c, så du får en mere behagelig tur og nedsat risiko for punktering.

Total kontrol
Strømlinede og integrerede skivebremser med flar-mounts og 12mm thru-aksel for og bag, der giver mere konsistent bremseeffekt og dermed bedre kontrol – selv i vådt vejr og på dårlige veje.

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , , ,

CX Dame el Herre

CX Farver

Matte Gunmetal/Gloss Black

CX Geartype

CX Steltype

CX Geargruppe

CX Årgang

CX Bremse Serie

SW: Bagskifter

SW: Bremsegreb

SW: Bremser

SW: Dæk

SW: Eger

SW: Fælge

SW: Forgaffel

SW: Forskifter

SW: Frempind

SW: Gearskifter (styr)

SW: Kæde

SW: Kassette

SW: Krankboks

SW: Kranksæt

SW: Nav

SW: Pedaler

,

SW: Sadel

SW: Sadelpind

SW: Stel-Ramme

SW: Styr

Du kunne også være interesseret i...