Giant Brava SLR 2020

15.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Denne kvindespecifikke cross-cykel med skivebremser handler kun om præstation og alsidighed. Rammen er lette, og stabile geometri skaber den alsidige kombination, som føre dig ud over dine egne grænser. Brug den i cross sæsonen, bid tænderne sammen og flyv op ad skræmmende stigninger, eller tag på eventyr uanset vejret over alle typer terræn. Den lette, hurtigtreagerende ALUXX SLR alu-ramme har et OverDrive cockpit for præcis håndtering. Designet med henblik på forhindringer og løbeture, er overrøret formet til nemt at blive slynget af og på skulderen. Andre detaljer som D-Fuse sadelpinden, 12mm thru-aksel fortil og mulighed for 2 vandflasker gør cyklen behagelig selv på de lange ture.

Varen er midlertidigt udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

OPLEV SUSET TIL CROSS LØB, STIGNINGER PÅ GRUS OG LANGE EVENTYR PÅ TVÆRS AF FLERE TERRÆNTYPER.

Adræt
Brave er designet til at være let, livlig og holdbar, for at kunne matche dine behov uanset om du kæmper i et cross-løb eller er på eventyr på grus.

Alsidig
Kør Brave gennem hele vinteren eller ta’ ud på episke eventyr i ethvert terræn.

Kontrol
Brave har mange lag af kontrol, med skivebremser, ræs-geometri og Liv’s 3F design, som giver det bedste match til den erfarne rytter.

 

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , , ,

CX Dame el Herre

CX Farver

Black

CX Geartype

CX Steltype

CX Geargruppe

CX Bremse Serie

CX Årgang

SW: Form. Bagagebærer

SW: Form. Baglygte

SW: Form. Forlygte

SW: Form. Kurv

SW: Form. Lås

SW: Form. Støtteben

SW: Form. Støttehjul

SW: Mont. Bagagebærer

SW: Mont. Kurv

SW: Mont. Pedaler

Du kunne også være interesseret i...