6.7% Tilbud

Giant Arx 24 2019 (Udstillingsmodel)

2.999 DKK 2.799 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Giant ARX serien er sports-orienterede børnecykler. Superlette stel og stærke letrullende dæk gør cyklen egnet til dagligt brug og til de længere ture med mor og far.

Ryd

NY 2019 MODEL: Vi har købt 2019 udstillingen af Giant 2019 modeller. Derfor kan vi sælge dem til nedsat pris allerede! De har ikke kørt på gaden, kun stået på udstilling!

BEMÆRK: Cyklerne står som spritnye, men kan have skrammer og mærker fra udstillingen, og de er med forbehold for at specifikationerne ikke stemmer 100% med det listede!

Ring på tlf. 72301817 eller skriv på email megastore@cykelexperten.dk for nærmere info - eller kom og se cyklen!

Varenummer: N/A Kategorier: , Brand:
SteltypeALUXX grade aluminium
GearShimano Altus, 8sp
ForbremseMini V-brakes
BagbremseMini V-brakes
Fælge (+ hjulstørrelse24”
KranksætAlloy, 32T, single chainring
SkiftegrebShimano Altus, 8sp
ForgaffelAlloy
DækGiant, 24×1.5″
CX Cykel Farver (Pick)

CX Børnecykel Størrelser

CX Gear Antal

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller

CX Geartype

CX Steltype

CX Farver

Red

CX Bremsetype

CX Geargruppe