Giant Anthem 29er 1 GE 2018

27.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Bygget på en totalt redesignet ALUXX SL aluminiumramme med 90mm affjedring bagtil og 100mm fortil, leverer denne helt nye 29’er fart, balance og kontrol på hurtigt og tekniske XC terræn. Den er optimeret til større hjuldiameter med et opdateret Maestro affjedringsdesign som er baseret på en mindre bag-trekant. Den opdaterede geometri gør cyklen hurtigere og mere smidig på op- og nedkørsler.

Se alle 2018 Mountainbikes fra Giant

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

Overvind teknisk xc-terræn med fart, effektivitet og kontrol. Denne helt nye 29’er med opgraderet maestro affjedring er perfekt til xc-ræs, maraton eller fantastiske dage på sporet.

Tunnion-mount dæmperen given en jævn og blød fornemmelse med forbedret effektivitet i trådet. Den nye øvre Advanced Forged carbon fjederarm er lettere og stærkere end den forrige aluminiumsversion. Den bredere Boost hub afstand forbedrer hjulenes stivhed og giver bedre kontrol i rådt XC terræn.

Steltype ALUXX SL-grade aluminiumsramme med 90mm Maestro affjedring
Forgaffel Fox 32 Float SC Performance Elite 100mm-travel forgaffel med remote lockout
Bagdæmper Fox Float Performance Elite, Trunnion Mount
Forskifter
Bagskifter SRAM GX Eagle
Gearskifter SRAM GX Eagle
Bremser SRAM Level TL [F] 180mm [R] 160mm, Hydraulic Disc
Kranksæt TruVativ Descendent 6k Eagle, 32t
Gear Kassette SRAM GX Eagle, 10-50t
Fælge/Dæk Giant XC-1 29 Wheelset, 29″, Tubeless Ready, 21mm Inner Width

Maxxis IKON 29×2.2 Folding, 60 TPI, TR/EXO, Tubeless

Vægt
Yderligere Specifikationer:
Giant Bicycle Officiel Site DK
 
CX Gear Antal

CX Årgang

CX Bremsetype

CX Bremse Serie

CX Dame el Herre

CX Farver

Satin Black/Charcoal/Orange

CX Geargruppe

CX Geartype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Cykel Modeller

Du kunne også være interesseret i...