Giant Alight 2 DD 16g Disc 2020

4.699 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Med dens lette og holdbare ALUXX aluminiumsramme og rette position med fladt styr er Alight komfortabel til de daglige transportture og sporty til de længere ture. Kvindespecifik geometri og størrelse giver Alight stabile og selvsikre kvaliteter. Og takket være integrerede monteringsmuligheder er det nemt at gøre cyklen personlig med holdere og skærme.

Se alle 2020 hverdagscykler herrecykler fra Giant

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brands: ,

TAG CYKLEN TIL ARBEJDE, MØD VENNERNE TIL EN KOP KAFFE ELLER FÅ MOTION PÅ CYKELSTIERNE. ALIGHT PASSER PERFEKT IN I EN SJOV OG SUND LIVSSTIL.

Afslappet komfort
En opret position, lige styr og 3F Design filosofi gør transport eller en afslappet tur mere komfortabel uden at gå på kompromis med effektiviteten.

Sjov motion
Den lette effektivitet og afbalancerede geometri fra ALUXX aluminiumsrammen giver tilsammen fart og stabilitet til rytteren, der er ude efter at have det sjovt.

Stilfuld alsidighed
Udstyret med integrerede monteringsmuligheder for bagagebære, skærme eller cykeltasker. Denne cykel blander bystil med landevejscyklens adrætte egenskaber.

Giant City Størrelsesguide

CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Bremsetype

CX Geartype

CX Steltype

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX Farver

Dark Silver

CX Årgang

CX Bremse Serie

CX Dame el Herre

CX Geargruppe

CX Cykel Modeller

CX Varetype

SW: Bagskifter

SW: Bremsegreb

SW: Bremser

SW: Dæk

SW: Eger

SW: Ekstra

SW: Fælge

SW: Forgaffel

SW: Forskifter

SW: Frempind

SW: Gearskifter (styr)

SW: Kæde

SW: Kassette

SW: Krankboks

SW: Nav

SW: Pedaler

,

SW: Sadel

SW: Sadelpind

SW: Stel-Ramme

SW: Styr

Du kunne også være interesseret i...