Gazelle Ultimate T10 HMB Herre 10g 2019

22.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Et mesterstykke af en Gazelle. Ultimate er det mesterlige resultat af en kongelig cykelproducents erfaring, evne til nytænkning og ikke mindst brændende interesse for cykling. Her er ingen modeluner eller døgnfluer. Kun elegant tidløst design kombineret med den nyeste teknologi. Plus perfektion ned til den allermindste detalje lige fra det håndlavede stel og de håndpolerede svejsninger til det fineste læder på håndtagene.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

✓ Iøjnefaldende design og finish.
✓ Ubesværet cykling ved hjælp af elmotorens 63 Nm motorkraft.
✓ Suveræn kørekomfort med affjedret sadelpind og affjedret Headshock alu-forgaffel.
✓ Kraftig bremsekraft fra Shimano SLX Skivebremser for og bag.
✓ Den førsteklasses forlygte giver en god lysstråle.

Bosch mid-motor: Ubesværet cykling med den kraftfulde og robuste Bosch mid-motor. På grund af den lave placering af midten motor, hver Gazelle Hybrid med en Bosch mid-motor har en fremragende manøvredygtighed og håndtering. Kraftfuld robust Bosch midterste motor er ideel til den daglige rejse og lange afstande. Med et moment på 48 Nm, det ikke kun understøtter niveau, men også i kuperet terræn. I en Gazelle elektrisk cykel med Bosch Aktiv linje vil altid give dig en sølv batteri.

SteltypeAluminium
ForgaffelAluminium, indvendig kuglehovedaffjedring, letvægt
GearShimano Deore 10 gear, udvendig
Motor

Bosch Performance Line centermotor

Rækkevidde▷ Beregn rækkevidden hos Bosch
BatteriSølv 300 Wh / 8.3 Ah
Guld 400 Wh / 11,1 Ah
Platin 500 Wh / 13,8 Ah
ForbremseShimano SLX hydrauliske skivebremser
BagbremseShimano SLX hydrauliske skivebremser
Fælge/Dæk700c
Yderligere Specifikationer:Affjedret sadelpind, affjedret forgaffel. Integreret for- og baglygte, Bosch Intuvia LCD center, lås, støtteben.

 

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX El-Motor Mærke

CX Batteristørrelse

, ,

CX Farver

Eclipse Black Blank

CX Motortype

CX Årgang

CX Geartype

CX Cykel Modeller

Du kunne også være interesseret i...