Gazelle Puur_NL Dame Fodbremse 3g 2019 - Sort

4.799 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

De unikke bagagebærer foran og bagpå denne transportcykel fremhæver det seje look, og cyklen er også yderst komfortabel at cykle på. Takket være det lette stel og de brede dæk cykler du dejligt afslappet.

Varen er udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

✓ En robust cykel der tåler brug i hverdagen.
✓ Praktisk styrlås og dobbelt støtteben.
✓ Standardudførelse med bagagebærer foran og bagpå.
✓ Kablerne er enkelt indarbejdet i stellet

En Gazelle giver dig lyst til at cykle, fordi den er nem at cykle på, smart konstrueret og yderst robust. Cykling skal ikke være en kraftanstrengelse. Tværtimod skal det give dig ny energi. Så kan du nyde den friske luft, naturen og motionen. Du smutter let forbi trafikpropper i byen og skal ikke tænke på at finde et sted at parkere. Bare mærke vinden i håret, eller få klaret tankerne efter arbejdsdagen – og ankomme hjem frisk og afslappet.

Steltype Aluminium
Gear Shimano Nexus 3 gear
Forbremse Rullebremse
Bagbremse Fodbremse
Dæk/Fælge 28″
Særligt udstyr Lås, dobbelt støtteben, frontlad, bagagebærer, styrlås.
Yderligere Specifikationer:

CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Bremsetype

,

CX Farver

Black Mat

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Dame el Herre

CX Geartype

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...