Hop til indholdet.
Gazelle testvinder C8 testvinder hos TÆNK

Gazelle Orange C8 HMS - bedst i test hos TÆNK

Lån til elcyklerGazelle Orange C8 HMS er kåret som ’bedst i test’ af Forbrugerrådet TÆNK - de var særligt begejstret for motor, display og det automatiske gearskift, og som havde svært ved at finde nogle kritikpunkter på elcyklen.

I løbet af juni 2019 har Forbrugerrådet TÆNK testet en række elcykler med centermotor. Den klare testvinder blev altså Orange C8 HMS fra Gazelle.

Testpanelet beskriver Orange-modellen som en velfungerende elcykel, som giver en fantastisk køreoplevelse. Det skyldes særligt centermotoren fra Shimano, som trækker godt og er med til at sikre et glidende tråd og tempo på kørslen. Derudover siger testpanelet også, at motoren er støjsvag sammenlignet med flere af de konkurrerende elcykler i testen.

Gazelle Orange C8 HMS har et avanceret gear, hvor man har mulighed for at vælge, om man vil køre med automatisk gear eller manuelt gear. Det faldt også i testfolkenes smag, ligesom at de beskriver gearet som det mest avancerede gear blandt de testede elmodeller. Der udover var de også rigtig glade for glade for displayet, som har en stor skærm og giver et godt overblik over blandt andet cyklens fart, gear og assistance.

Overordnet giver Forbrugerrådet TÆNK elcyklen fra Gazelle karakteren ”Meget god” ved batterihåndtering, display og betjening, generel cykling og cykling med motorhjælp. Derfor ender Orange C8 HMS med en anbefaling fra panelet og som den klare vinder i testen om den bedste elcykel med centermotor.

Gå til

Herremodel - Damemodel

E-PAKKEN

E-PAKKENMed Cykelexperten.dk’s E-PAKKE slipper du for at bekymre dig om pludselige udgifter – service, reparationer og reservedele* er inkluderet i E-PAKKEN.

Det vil altså sige, at du kvit og frit kan komme forbi værkstedet i forbindelse ved eksempelvis:

– Serviceeftersyn
– Skift af slange ved punktering
– Skift af dæk, kæde, klinge, tandhjul og bremseklodser
– Justering af gear og bremser
– Generel justering og smøring af cykel

Cykelexperten.dk E-PAKKE kan tilkøbes både online og i vores Megastore i Vanløse, men skal være tilvalgt indenfor to måneder fra købsdato. Eksempelvis i forbindelse med dit første, gratis eftersyn.

E-PAKKEN tilbydes kun på udvalgte modeller (elcykler med indvendige gear).

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg få min cykel serviceret?
I alle aftalens 40 måneder kan du få din cykel serviceret så ofte du ønsker. Vi indkalder desuden til et større garantieftersyn én gang årligt.

Kan E-pakken tilkøbes senere?
Ja. E-pakken kan tilkøbes i de første 2 måneder efter køb af cykel.

Gælder E-pakken i hele Danmark?
Du kan sagtens tilkøbe E-pakken selvom du bor i Jylland. Reparationer, justeringer og service, skal dog varetages i Cykelexperten.dk Megastore i Vanløse.

Kan jeg tilkøbe E-pakken på alle cykler?
Nej. E-pakken kan kun benyttes på udvalgte elcykler. Du kan her på siden se, nøjagtig hvilke cykler der kan købes med E-pakken.

Hvad sker der med E-pakken, hvis min cykel bliver stjålet?
E-pakken fortsætter hvis din cykel bliver stjålet eller af anden grund skal udskiftes. Pakken videreføres kun på cykler købt hos Cykelexperten.dk.

Det med småt?
Læs mere om E-PAKKEN her

NEM-SERVICE

E-pakkenFå din cykel serviceret når du vil, i hele cyklens levetid. Med Cykelexperten.dk Nem-Service står vi løbende for justering og smøring af din cykel, mod et engangsbeløb på 299,-Vores eneste krav er, at du sideløbende følger vores 6-års serviceaftale.

For elcykler er prisen på Nem-Service 499,-

Cykelexperten.dk Nem-Service kan tilkøbes både i butikken og gennem vores online webshop.
 
 
Vælg nedenfor hvilken NEM-SERVICE pakke du ønsker

 

FAQ

Hvor ofte kan jeg benytte Nem-Service?
Lige når du har lyst. Du møder blot op i Megastore i Vanløse med din cykel.

Min cykel er blevet stjålet, hvad gør jeg?
Du kan videreføre Nem-Service til en ny cykel, lige så mange gange du ønsker – både hvis din gamle cykel er blevet stjålet eller solgt. Din nye cykel skal dog være købt hos Cykelexperten.dk.

Man kan kun benytte Nem-Service på én cykel ad gangen.

Hvor længe kan Nem-Service benyttes?
Nem-Service er gældende i 6 år fra købsdato.

Hvor længe skal jeg vente, på at få min cykel serviceret?
Ventetiden kan variere på Nem-Service. I nogle perioder kan vi klare et service på dagen, i de travleste måneder kan der forekomme længere ventetid.

 

Se også vores side om NEM-SERVICE 

Udfyld nedenstående formular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt!
Du kan også ringe til os i hverdage mellem 10-17.30