Gazelle Heavydutynl C7 HMB Herre 7g 2018 - sort

16.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Både elektrisk og robust. Dem, der synes, at el-cykler ser kedelige ud, har ikke set HeavyDutyNL C7 HMB endnu. Det moderne design kombineret med en stærk centermotor gør, at du overstråler alle.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

✓ Robust transportcykel.
✓ Stabil vægtfordeling.
✓ Praktisk bagagebærer foran.
✓ Moderne design.

En Gazelle giver dig lyst til at cykle, fordi den er nem at cykle på, smart konstrueret og yderst robust. Cykling skal ikke være en kraftanstrengelse. Tværtimod skal det give dig ny energi. Så kan du nyde den friske luft, naturen og motionen. Du smutter let forbi trafikpropper i byen og skal ikke tænke på at finde et sted at parkere. Bare mærke vinden i håret, eller få klaret tankerne efter arbejdsdagen – og ankomme hjem frisk og afslappet.

SteltypeAluminium – Stabil letvægt oversized aluminiumstel med 71° kuglehovedvinkel og 73° sadelrørsvinkel til en komfortabel holdning og direkte styring. Som følge af geometrien og stabiliteten er den også yderst velegnet til tung lastning.
ForgaffelCr-Mo ikke affjedret, letvægt
GearShimano Nexus, 7 gear, frihjul
MotorBosch Active Line
Rækkevidde▷ Beregn rækkevidden hos Bosch
BatteriSølv (300 Wh / 8,3 Ah)
Guld (400 Wh / 11,1 Ah)
Platin (500 Wh / 13,8 Ah).
Forbremsefælgbremse med hydraulisk betjening
Bagbremsefælgbremse med hydraulisk betjening
Fælge/DækCST Palmbay, 50-622
Yderligere Specifikationer:For- og baglygte, Bosch Purion LCD display, lås, dobbelt støtteben.

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , , , ,

CX El-Motor Mærke

CX Batteristørrelse

, ,

CX Farver

Black Mat

CX Motortype

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller

CX Geartype

CX Steltype