10.9%

Gazelle Cityzen C8+ HMB Dame 2019 - sort

22.999 DKK 20.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Denne sporty elcykel er kendetegnet ved elegant design, kvalitet og brugervenlighed. Batteriet er diskret skjult i stellet, så cyklen fremstår i et elegant robust look. Med den ekstra stærke og samtidig støjsvage Bosch centermotor plus et kraftigt batteri er ingen bakke for høj eller destination for langt væk. Ideel elcykel både til pendling og fritidscykling.

E-Pakke Elcykel Service Pakke Tilbud

Varen er udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

✓ Aftageligt batteri diskret skjult i stellet.
✓ Effektive Shimano skivebremser.
✓ Stærk Bosch centermotor til at cykle endnu længere.
✓ Ideel elcykel til pendling eller lange fornøjelsesture.

En Gazelle giver dig lyst til at cykle, fordi den er nem at cykle på, smart konstrueret og yderst robust. Cykling skal ikke være en kraftanstrengelse. Tværtimod skal det give dig ny energi. Så kan du nyde den friske luft, naturen og motionen. Du smutter let forbi trafikpropper i byen og skal ikke tænke på at finde et sted at parkere. Bare mærke vinden i håret, eller få klaret tankerne efter arbejdsdagen – og ankomme hjem frisk og afslappet.

Steltype Aluminium – Letvægt aluminiumstel med 70° kuglehovedvinkel og 71° sadelrørsvinkel for sportslig sæde og direkte kørsel.
Forgaffel aluminium, ikke affjedret, letvægt
Gear Shimano Nexus, 8 gear, frihjul
Motor

Bosch Active Plus motor.

Rækkevidde ▷ Beregn rækkevidden hos Bosch
Batteri (Platin 500 Wh)
Forbremse Shimano BL-M315
Bagbremse Shimano BL-M315
Fælge/Dæk Continental Contact Plus 42-622.
Yderligere Specifikationer: Lås, LED-For og Baglygte

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, , , ,

CX El-Motor Mærke

CX Batteristørrelse

CX Farver

Black (Mat)

CX Motortype

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Geartype

CX Cykel Modeller

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...