Gazelle CityGo C7 Dame 7g 2019 - Grå

5.699 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Den perfekte bycykel til daglig brug. På CityGo med 7 gear kan du cykle overalt. Stellet er både robust og let. Bagagebæreren bagpå og kurven som kan købes som ekstra tilbehør gør denne cykel ideel til at have kontor- eller sportstasken med hver dag. CityGo er den perfekte cykel til bybrug.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Brand:

✓ Lygterne er indbygget i stellet og optimalt beskyttet.
✓ Dobbelt tyverisikret med en kædelås ud over stellåsen (tilkøb).
✓ Intet bøvl med batterier, fordi lygterne strømforsynes med navdynamo.
✓ Rum specielt til nem opbevaring af kædelås.

En Gazelle giver dig lyst til at cykle, fordi den er nem at cykle på, smart konstrueret og yderst robust. Cykling skal ikke være en kraftanstrengelse. Tværtimod skal det give dig ny energi. Så kan du nyde den friske luft, naturen og motionen. Du smutter let forbi trafikpropper i byen og skal ikke tænke på at finde et sted at parkere. Bare mærke vinden i håret, eller få klaret tankerne efter arbejdsdagen – og ankomme hjem frisk og afslappet.

Steltype Aluminium – Stabilt, let aluminiumsstel i overstørrelse med 70,5° headset-vinkel og 71,5° sadelrørsvinkel, der giver optimale styreegenskaber. Både herre- og damestellet har et iøjnefaldende dobbelt overrør.
Gear Shimano Nexus 7
Forbremse Rullebremse
Bagbremse Rullebremse, Fodbremse
Dæk/Fælge 28″ Continental CityRide, 42-622
Særligt udstyr Lås, støtteben, bagagebærer, indbyggede dynamo-forlygte & baglygte.
Yderligere Specifikationer: Rum specielt til nem opbevaring af kædelås.

CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Cykelstørrelser

, , , , , ,

CX Bremsetype

,

CX Farver

Dust (Mat)

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Geartype

CX Steltype

CX Dame el Herre

Du kunne også være interesseret i...