Gazelle Chamonix S8 Dame 8g 2019

8.999 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Chamonix S8 – sporty såvel som komfortabel. Med Conti-remtrækket er cyklen både slidstærk og nem at vedligeholde. 40 mm dækkene gør cyklen fantastisk nem at cykle på. Det er den ideelle pendlercykel, som også er yderst velegnet til fritidscykling.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , Brand:

En Gazelle giver dig lyst til at cykle, fordi den er nem at cykle på, smart konstrueret og yderst robust. Cykling skal ikke være en kraftanstrengelse. Tværtimod skal det give dig ny energi. Så kan du nyde den friske luft, naturen og motionen. Du smutter let forbi trafikpropper i byen og skal ikke tænke på at finde et sted at parkere. Bare mærke vinden i håret, eller få klaret tankerne efter arbejdsdagen – og ankomme hjem frisk og afslappet.

SteltypeAluminium – Stabilt letvægt oversized aluminiumstel med 70,5° kuglehovedvinkel og 71,5° sædevinkelgeometri giver en direkte styring og sportslige køreegenskaber. Damestel med lav indstigning med ekstra stabil konstruktion og sportslig udstråling.
GearShimano Nexus, 8 gear, frihjul
ForbremseV-Bremse
BagbremseV-Bremse
Dæk/Fælge28″ Schwalbe Spicer, 40-622
Særligt udstyrLås, støtteben, bagagebærer, navdynamo-forlygte, batteri-baglygte.
Yderligere Specifikationer:Remtræk

CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Cykelstørrelser

, , ,

CX Bremsetype

CX Farver

Black

CX Årgang

CX Cykel Modeller

CX Geartype

CX Steltype

CX Dame el Herre