Gazelle Arroyo C7+ Herre 7g 2018

6.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet!Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur.72 30 18 17 eller info@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Cykler du udelukkende for at komme fra A til B? Denne Gazelle opfylder alle dine cykelønsker, både i byen og til turcykling. Og de flotte farver gør Arroyo C7+ tidløst attraktiv. Det er ikke uden grund, at det er Gazelles mest solgte bycykel. Bemærk den har affjedring i sadelpind og forgaffel.

Ryd
Varenummer: N/A Kategorier: , , Brand:

En Gazelle giver dig lyst til at cykle, fordi den er nem at cykle på, smart konstrueret og yderst robust. Cykling skal ikke være en kraftanstrengelse. Tværtimod skal det give dig ny energi. Så kan du nyde den friske luft, naturen og motionen. Du smutter let forbi trafikpropper i byen og skal ikke tænke på at finde et sted at parkere. Bare mærke vinden i håret, eller få klaret tankerne efter arbejdsdagen – og ankomme hjem frisk og afslappet.

SteltypeAluminium – Stabilt, let aluminiumstel i overstørrelse med 68,5° headset-vinkel og 69,5° sadelrørsvinkel til afslappet og komfortabel cykling. Damestel med smart, lav og bred påstigning, enkeltrør og integrerede kabler.
GearShimano Nexus 7 gear
ForbremseRullebremse
BagbremseFodbremse
Dæk/Fælge28″
Særligt udstyrNavdynamo forlygte og batteri-baglygte, kædeskærm, støtteben, lås, justerbar frempind.
Yderligere Specifikationer:

CX Gear Antal

CX Cykel Farver (Pick)

CX Cykelstørrelser

, ,

CX Bremsetype

,

CX Farver

Black

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Cykel Modeller

CX Geartype

CX Steltype