Gazelle Ami C8 HMS Dame 2018 - hvid

21.499 DKK

▷SE DEN I BUTIK? BEMÆRK: Det er ikke alle cykler vi kan fremvise i butikken! Nogle står på lager usamlet! Ring eller skriv til os hvis du ønsker at se en bestemt model/størrelse i butikken. Så arrangerer vi også gerne en prøvetur. 72 30 18 17 eller megastore@cykelexperten.dk. 100% Samlet Cyklen er parat og indstillet når du modtager den fra os. Vi monterer også det tilbehør du køber uden ekstra omkostninger! Læs mere omkring 100% samlet her. 6 Års Garanti Vi yder 6 års garanti på nye cykler! Garantien dækker fabrikationsfejl såfremt vores serviceintervaller overholdes. Læs mere i vores Garanti Bestemmelser.

Ami er en alsidig og smart cykel, hvor du føler dig tryg og sikker på vejen. Gazelle Ami C8 HMS er en elcykel med den kendte høje hollandske kvalitet og design kombineret med den lækre og meget støjsvage Shimano STePS centermotor. Motorens placering giver et lavt tyngdepunkt så cyklen har køreegenskaber som en almindelig cykel.

Bemærk: Du kan opgradere til PLATIN 500watt batteri for 1500,-

E-Pakke Elcykel Service Pakke Tilbud

Varen er udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Brand:

En Gazelle giver dig lyst til at cykle, fordi den er nem at cykle på, smart konstrueret og yderst robust. Cykling skal ikke være en kraftanstrengelse. Tværtimod skal det give dig ny energi. Så kan du nyde den friske luft, naturen og motionen. Du smutter let forbi trafikpropper i byen og skal ikke tænke på at finde et sted at parkere. Bare mærke vinden i håret, eller få klaret tankerne efter arbejdsdagen – og ankomme hjem frisk og afslappet.

Steltype Aluminium – Stabilt, let aluminiumsstel med 68° headset-vinkel og 70° sadelrørsvinkel til en opret cykelstilling og komfortable styreegenskaber. Med ekstra praktisk lav og bred påstigning
Forgaffel aluminium, indvendig kuglehovedaffjedring, letvægt
Gear Shimano Nexus, 8 gear, navbremse
Motor

Shimano Steps

Rækkevidde 125-145km
Batteri Guld 418 Wh, Platin 500 Wh
Forbremse v-bremse med hydraulisk betjening
Bagbremse v-bremse med hydraulisk betjening og fodbremse
Fælge/Dæk Schwalbe Marathon Plus, 47-559
Yderligere Specifikationer: Støtteben, Lås, Forlygte og Baglygte samt kurv.

CX Cykel Farver (Pick)

CX Gear Antal

CX Bremsetype

CX Cykelstørrelser

, ,

CX El-Motor Mærke

CX Batteristørrelse

,

CX Farver

Premium White (Mat)

CX Motortype

CX Årgang

CX Dame el Herre

CX Geartype

CX Cykel Modeller

CX Steltype

Du kunne også være interesseret i...