Gavekort

For at vælge gavekortets størrelse køber du bare det antal gavekort svarende til det beløb gavekortet skal lyde på. Gavekortet kan købes fra 50 kr. (Bemærk: vi trækker selvfølgelig ikke penge for fragt ved brug af gavekort – og der kan vælges fri fragt i kassen).

Bemærk: Gavekortet sendes til din email som PDF, og ved indløsning behøver man ikke at benytte hele gavekortet beløb på én gang.

DKK
Varenummer (SKU): 8435-1 Varekategori: Brand:
Den perfekte gave er et gavekort til Cykelexperten.dk. Med et gavekort til Cykelexperten.dk er du sikker på at købe en gave som ikke skal byttes.

Modtageren af et gavekort kan selv gå på oplevelse blandt vores mere end 3000 varenumre og selv finde præcis de produkter som han/hun er interesseret i.

Giv et gavekort eller brug det selv.. Du køber et gavekort i vores butik, som var det hvilken somhelst anden vare.. Læg gavekortet i kurven, og gå til kassen, checkud og betal.. Du kan sagtens købe det sammen med andre varer!

Når ordren er afgivet får du tilsendt en pdf fil med et pænt gavekort du kan printe ud! Gavekortet gælder til køb på Cykelexperten.dk eller i vores butik.

Gavekortet er gældende i en periode på 3 år.

Du kunne også være interesseret i...