Garmin Edge 820 Bundle

4.299 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Uanset om dit mål er at blive bedre end i går med en hurtigere eller længere køretur eller at indtaste din træning til et løb, får du med Edge 820 de funktioner, du behøver, lige ved hånden. Denne kompakte GPS-cykelcomputer med touchscreen tilbyder avanceret performanceovervågning, cyklespecifik sving-for-sving navigation, ny GroupTrack-funktion m.m.

Varen er midlertidigt udsolgt. Kontakt os for lagerstatus – tryk her

Varenummer (SKU): 010-01626-11 Varekategorier: , , Brand:

GPS-cykelcomputer til konkurrencer og resultatmåling

  • Let og kompakt med 2,3″ kapacitiv touchscreen med høj opløsning, som kan betjenes med handsker, og når den er våd
  • GroupTrack1-funktion holder styr på alle på dit hold
  • Avanceret performancedata omfatter VO2-max, restitutionsanbefaling, Strava Live-segmenter, FTP, performance condition og avanceret cykledynamik2
  • Indbygget registrering af uheld3, kompatible cykelopmærksomhedsprodukter som Varia Vision™ In-sight display og Varia™ Rearview bagudvendt cykelradar
  • Cyklespecifik navigation med forudindlæst Garmin Cycle Map til sving-for-sving navigation

Uanset om dit mål er at blive bedre end i går med en hurtigere eller længere køretur eller at indtaste din træning til et løb, får du med Edge 820 de funktioner, du behøver, lige ved hånden. Denne kompakte GPS-cykelcomputer med touchscreen tilbyder avanceret performanceovervågning, cyklespecifik sving-for-sving navigation, ny GroupTrack-funktion m.m.

GroupTrack holder gruppen samlet

Selv når du lægger afstand til feltet, behøver du ikke at føle dig alene. Vores nye funktion GroupTrack1 giver dig mulighed for at parre din enhed via Garmin Connect™, så du kan holde øje med dine cykelvenner, og de kan holde øje med dig, når I bliver væk fra hinanden. Dette er blot én af de innovationer, vi lancerer for at gøre dine køreture mere connectede.

Den touchscreen, du har ventet på

Du vil nyde at bruge de effektive funktioner i Edge 820’s kompakte design, men du vil virkelig elske enhedens touchscreen med høj opløsning. En sensor for omgivende lysforhold justerer automatisk skærmens lysstyrke, så den er nem at aflæse på et øjeblik, og den kapacitive touchscreen reagerer hurtigt – selv når den er våd eller bruges med handsker.

Avanceret performanceovervågning

Edge 820 er kompatibel med ANT+®-sensorer; herunder hastighed, kadence og puls. For at give endnu flere performancedata er Edge 820 også kompatibel med ANT+®-effektmålere; herunder Garmin Vector™, vores pedalbaserede effektmåler, der måler samlet effekt, venstre/højre balance og kadence. Du kan tilmed registrere cykledynamik for at få et bedre overblik over din form; herunder hvor kraften overføres i pedalen og igennem hele pedalbevægelsen. Edge 820 kan også integreres med ANT+ elektroniske gearskiftsystemer og ANT+ cykeltræningsenheder.

Ved at tilføje en pulsmålerrem kan du få adgang til en række fysiologiske data. Se dit cyklespecifikke VO2-max sammen og restitutionsanbefaling, som analyserer dine data og fortæller dig, hvor længe du bør vente, før du begynder på en ny hård tur. Dette forbundne system af sensorer, tilbehør, cykelcomputer og analyser efter køreturen på Garmin Connect giver dig mulighed for at holde øje med, hvordan din krop klarer sig fra køretur til køretur.

Naviger med forudindlæst Garmin Cycle Map

Lad sving-for-sving navigation være din guide, uanset om du bliver på eller bevæger dig væk fra vejen. Garmin Cycle Map giver dig veje og cykelstier med rutevejledning, højdedata, interessepunkter (POI’er) og adressesøgning. Du kan endda bruge rundtursplanlæggeren til oprette op til tre tur/retur ruter baseret på en given distance.

Varia-kompatibilitet giver øget cykelopmærksomhed

Edge 820 tilbyder funktioner til registrering af uheld3 via et integreret accelerometer og sender din position til en nødkontakt, hvis du kommer i vanskeligheder. Som en hjælp til at undgå uheld er Edge 820 også kompatibel med vores udvalg af Varia™ produkter til cykelopmærksomhed;herunder Varia Rearview bagudvendt cykelradar, som registrerer trafik, der nærmer sig bagfra.

Tilpas og tilslut

Det er din enhed, så tilpas den, som du ønsker, med gratis brugerdefinerede datafelter og apps, der kan downloades. Besøg vores Connect IQ Store for at se udvalget, og gør Edge 820 til din helt egen. Husk, at når du ræser af sted på to hjul, holder Edge 820 forbindelsen4 til resten af verden med Smart Notifications, live tracking, deling via sociale medier og automatiske overførsler til Garmin Connect, vores gratis online træningsunivers.

LiveTrack er blevet endnu enklere

LiveTrack og nu GroupTrack giver familie, venner og andre cykelryttere mulighed for at spore din position i realtid, når du kører, og nu er det oven i købet blevet lettere at bruge. Når du aktiverer automatisk start, kan du bruge mere tid på at koncentrere dig om kørslen og mindre på teknologien. Både LiveTrack og GroupTrack registrerer automatisk, når du starter din tur, og der er derfor ikke behov for at række ud efter din telefon mere. Automatisk start er også kompatibel med den nye Strava Beacon, hvilket betyder, at Strava Premium-abonnenter kan gøre brug af samme smarte funktion. Så du kan cykle med den viden, at de derhjemme og dem, der ved, du er ude at køre, kender din position bedre end nogensinde før.

Uanset hvor du kører

Uanset om du cykler dybt inde i skovene eller i nærheden af høje bygninger, har Edge 820 forbindelse med GPS- og GLONASS-satellitter, så du hurtigt og præcist kan finde din position – uanset hvor din køretur fører dig hen.

Du kunne også være interesseret i...