Garmin Edge 520 Plus MTB Bundle

2.899 DKK

Betal først i næste måned! Viabill Online er fantastisk til små beløb. Rente og gebyrfrit op til 2000 kr. Bliv godkendt med det samme. Betal første gang i næste måned. Læs mere om Viabill her. Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Edge 520 Plus’s kompakte, robuste design og op til 15 timers batterilevetid gør den ideel til off-road-eventyr. Den er kompatibel med både GPS- og GLONASS-satellitter, så du kan drage fordel af større præcision, uanset hvor din tur fører dig. Bundle beregnet til MTB, som indeholder: Edge 520 Plus, Mountainbike-holder, Standardholder, Edge-fjernbetjening, Silikone-cover, Sikringsstrop, Opladnings-/datakabel og Quick guide.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 010-02083-12 Varekategorier: , , Brand:

Avanceret, brugervenlig GPS-cykelcomputer til konkurrencer og navigation

  • Med avanceret navigation, bl.a. nye rytteradvarsler og det forudindlæste Garmin Cycle Map-kort med sving-for-sving-rutevejledning – både på og uden for vejene
  • Forudindlæst Strava Live Segments giver dig mulighed for at konkurrere mod din hidtil bedste præstation sekund for sekund eller en anden rytters personlige rekord og se resultaterne i realtid direkte på skærmen
  • Hold forbindelsen1 med LiveTrack og GroupTrack2, smart-notifikationer, rytter-til-rytter-beskeder og indbygget registrering af uheld
  • Overvåger cykelspecifik VO2-max og restitutionstid ved brug med effekt- og pulsmålere
  • Under cykling i hårdt terræn giver den medfølgende fjernbetjening dig mulighed for at bruge Edge uden at fjerne hænderne fra styret
  • Batterilevetid: Op til 15 minutter3

Med Edge 520 Plus kan du træne smartere og opdage nye ruter. Cykelcomputeren har avanceret navigation og indbyggede udfordringer, for ikke at nævne en klar farveskærm, forudindlæst Strava Live Segments og Garmin Cycle Map med sving-for-sving-rutevejledning. Så når du kæmper på bjergstierne, har Edge 520 Plus alt, hvad du skal bruge.

Avanceret navigation med Garmin Cycle Map

520 Edge Plus er forudindlæst med Garmin Cycle Map og har sving-for-sving-navigation samt nye navigationsadvarsler, der advarer dig om skarpe sving forude. Under din tur kan du få oplysninger om højdedata og meget mere. Og den er naturligvis smart nok til at kunne lede dig tilbage til ruten – eller tilbage til start – hvis du afviger fra ruten eller beslutter dig for at tage tidligere hjem.

Avanceret navigation med Garmin Cycle Map

Rytter-til-rytter-beskeder

Der er ingen grund til at gribe til telefonen eller bekymre sig om andre ryttere, hvis de kører i forvejen eller sakker bagud. Med rytter-til-rytter-beskeder kan du sende forudskrevne noter fra din Edge 520 Plus-cykelcomputer til deres1. Fortæl dine venner, om du indhenter dem om et par minutter, eller om de skal fortsætte uden dig. Hvis du har en punktering eller har brug for hjælp, kan du sende en besked til andre ryttere, der er parret med GroupTrack – så de kan finde dig.

Rytter-til-rytter-beskeder

Avanceret overvågning af præstationer

Edge 520 Plus er kompatibel med ANT+®-teknologisensorer, inklusive hastighed, kadence og puls. Ved at tilføje en pulsrem (sælges separat) kan du få adgang til en række fysiologiske data. Se din cyklespecifikke VO2-max sammen med en restitutionsanbefaling, som analyserer dine data og fortæller dig, hvor længe du bør vente, før du begynder på en ny, hård køretur. Det tilsluttede system af sensorer, tilbehør, cykelcomputer og analyser efter køreturen i dit Garmin Connect-onlinenetværk giver dig mulighed for at holde øje med, hvordan din krop klarer sig fra køretur til køretur.

Avanceret overvågning af præstationer

Tilpas din enhed

Det er nemt at tilpasse din Edge 520 Plus-cykelcomputer med de gratis apps, widgets og datafelter, du kan finde i vores Connect IQ™ Store. Apps, som AccuWeather MinuteCast, giver dig besked om, hvornår regnen stopper, så du kan finde tid til en køretur. En række konfigurerbare datafelter viser din foretrukne statistik på ét brugervenligt skærmbillede.

Tilpas din enhed

Kør med lethed og ro i sindet

Edge 520 Plus er kompatibel med vores Varia-linje af udstyr til cykelopmærksomhed, bl.a. bagudvendt radar og cykellygter. Ved at parre disse enheder med din Edge-cykelcomputer kan du få advarsler om biler, der nærmer sig bagfra – direkte på din Edge-skærm – og hjælpe bilister til at se dig. Brug LiveTrack til at lade dine venner og familie følge din position i realtid, eller brug GroupTrack2 til at holde øje med dem, du er på tur med – og lad dem holde øje med dig – hvis I bliver adskilt. Edge 520 Plus har også indbygget registrering af uheld, der automatisk sender din position til en kontakt i nødstilfælde, hvis du kommer ud for problemer.

Kør med lethed og ro i sindet

Strava Live Segments hjælper dig med at præstere

Garmin og Strava giver dig endnu flere måder at teste dine grænser på. Du får stadig advarsler for start/slut af segmenter, og du kan konkurrere mod dine Strava-venner og dine egne personlige rekorder med en nydesignet sammenligning fra sekund til sekund, der viser, hvordan du klarer det. Men nu kan du også se, hvordan din aktuelle præstation kan sammenlignes med dine personlige rekorder, dine seneste præstationer eller dine venners bedste resultater. Og endelig kan stjernemarkerede ruter med den nye forudindlæste Strava Routes Connect IQ-app nu synkroniseres trådløst med din Edge-cykelcomputer, så du kan navigere og konkurrere på dine foretrukne Strava-segmenter samtidig.

Strava Live Segments hjælper dig med at præstere

Personlig effektplan på løbsdagen fra Best Bike Split

Den forudindlæste Best Bike Split-app giver dig mulighed for at se, hvordan ændringer i vægt, effekt og luftmodstand kan påvirke din ønskede tid og laver den perfekte effektplan for løbsdagen. Med Best Bike Split Race Sync appen vil din effektplan for løbsdagen give dig til dit bedste “bike split” nogensinde. Du skal blot tilslutte din Best Bike Split-konto til din Edge 520 Plus for at få adgang til alle dine nuværende løbsplaner. Lav en Best Bike Split-konto i dag.

Fra planlægning til præstation med TrainingPeaks

Med TrainingPeaks Connect IQ-appen kan du tage din planlagte træning med på hver tur lige så nemt som at tænde for din Edge 520 Plus-cykelcomputer. Den forudindlæste app placerer din daglige træning på Edge-enheden. Den fører dig igennem træningen i realtid, inklusive intensitetsmål og intervalvarigheder. Efter træningen kan du synkronisere med TrainingPeaks for at få en detaljeret analyse og måle dit fremskridt i forhold til dine mål. Lav en gratis TrainingPeaks-konto, og kom i gang med en gratis træningsplan.

Fra planlægning til præstation med TrainingPeaks

Trailforks-app

Med Trailforks-appen kan du downloade trailkort til brug offline, når du skal ud at cykle. Trailforks-kortene kan vise trails fra mere end 80 lande og indeholder topografiske oplysninger, interessepunkter, heatmaps, vejforhold, billeder, videoer og meget mere. Når du cykler, har du adgang til de bedste og mest opdaterede oplysninger, så du kan planlægge din tur, opdage nye trails og løfte din oplevelse op på et højere niveau. Og nu med Garmin Edge-integration får du adgang til alle de bedste Trailforks-ruter på dit styr.

Trailforks-app

1 Parret med en kompatibel telefon.
2 Parret med en kompatibel telefon.; GroupTrack kan spore op til 50 cykelryttere.
3 Ved typisk brug. Batterilevetiden varierer afhængigt af brug

Du kunne også være interesseret i...