Garmin Edge 1030 Bundle

5.699 DKK

Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.) Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Uanset om dit mål er at blive bedre end i går med en hurtigere eller længere køretur eller at indtaste din træning til et løb, får du med Edge 1030 de funktioner, du behøver, lige ved hånden. Denne kompakte GPS-cykelcomputer med touchscreen tilbyder avanceret performanceovervågning, cyklespecifik sving-for-sving navigation, ny GroupTrack-funktion m.m.

Varenummer (SKU): 010-01626-11 Varekategorier: , , Brand:

Overlegen GPS-cykelcomputer til konkurrencer og resultatmåling

  • 3,5″ cykelcomputer med omfattende navigation samt præstations- og cykelopmærksomhedsfunktioner
  • Trendline Popularity Routing bruger milliarder af kilometer af Garmin Connect  cykledata til at vise de bedste ruter – on- og off-road
  • Forudindlæst Garmin Cycle Map tilbyder sving for sving-navigation og nye navigationsadvarsler
  • Ny rytter til rytter-meddelelsesfunktion1 gør det muligt for dig at holde kontakt med andre ryttere i din gruppe
  • Giv dig selv en udfordring på hver køretur med den opdaterede, forudindlæste Strava Live Segments-funktion
  • Batterilevetid: Op til 20 timer2, kan forlænges op med yderligere 20 timer med Garmin Charge eksternt batteri (ekstraudstyr)

Uanset om dit mål er at blive bedre end i går med en hurtigere eller længere køretur eller at indtaste din træning til et løb, får du med Edge 1030 de funktioner, du behøver, lige ved hånden. Denne kompakte GPS-cykelcomputer med touchscreen tilbyder avanceret performanceovervågning, cyklespecifik sving-for-sving navigation, ny GroupTrack-funktion, rider-to-rider messaging og uhelds-detektor m.m.

GroupTrack holder gruppen samlet

Selv når du lægger afstand til feltet, behøver du ikke at føle dig alene. Den elskede funktion GroupTrack giver dig mulighed for at parre din enhed via Garmin Connect™, så du kan holde øje med dine cykelvenner, og de kan holde øje med dig, når I bliver væk fra hinanden. Dette er blot én af de innovationer, vi lancerer for at gøre dine køreture mere connectede.

Den touchscreen, du har ventet på

Du vil nyde at bruge de effektive funktioner i Edge 1030’s kompakte design, men du vil virkelig elske enhedens touchscreen med høj opløsning. En sensor for omgivende lysforhold justerer automatisk skærmens lysstyrke, så den er nem at aflæse på et øjeblik, og den kapacitive touchscreen reagerer hurtigt – selv når den er våd eller bruges med handsker.

Avanceret performanceovervågning

Edge 1030 er kompatibel med ANT+®-sensorer; herunder hastighed, kadence og puls. For at give endnu flere performancedata er 1030’eren nu endu stærkere end Edge 820 med flere muligheder for tracking af din personlige udvikling. Vores pedalbaserede effektmåler, der måler samlet effekt, venstre/højre balance og kadence. Du kan tilmed registrere cykledynamik for at få et bedre overblik over din form; herunder hvor kraften overføres i pedalen og igennem hele pedalbevægelsen.

Ved at tilføje en pulsmålerrem kan du få adgang til en række fysiologiske data. Se dit cyklespecifikke VO2-max sammen og restitutionsanbefaling, som analyserer dine data og fortæller dig, hvor længe du bør vente, før du begynder på en ny hård tur. Dette forbundne system af sensorer, tilbehør, cykelcomputer og analyser efter køreturen på Garmin Connect giver dig mulighed for at holde øje med, hvordan din krop klarer sig fra køretur til køretur.

Naviger med forudindlæst Garmin Cycle Map

Lad sving-for-sving navigation være din guide, uanset om du bliver på eller bevæger dig væk fra vejen. Garmin Cycle Map giver dig veje og cykelstier med rutevejledning, højdedata, interessepunkter (POI’er) og adressesøgning. Du kan endda bruge rundtursplanlæggeren til oprette op til tre tur/retur ruter baseret på en given distance.

 

Tilpas og tilslut

Det er din enhed, så tilpas den, som du ønsker, med gratis brugerdefinerede datafelter og apps, der kan downloades. Besøg vores Connect IQ Store for at se udvalget, og gør Edge 1030 til din helt egen. Husk, at når du ræser af sted på to hjul, holder Edge 1030 forbindelsen til resten af verden med Smart Notifications, live tracking, deling via sociale medier og automatiske overførsler til Garmin Connect, vores gratis online træningsunivers.

LiveTrack er blevet endnu enklere

LiveTrack og nu GroupTrack giver familie, venner og andre cykelryttere mulighed for at spore din position i realtid, når du kører, og nu er det oven i købet blevet lettere at bruge. Når du aktiverer automatisk start, kan du bruge mere tid på at koncentrere dig om kørslen og mindre på teknologien. Både LiveTrack og GroupTrack registrerer automatisk, når du starter din tur, og der er derfor ikke behov for at række ud efter din telefon mere. Automatisk start er også kompatibel med den nye Strava Beacon, hvilket betyder, at Strava Premium-abonnenter kan gøre brug af samme smarte funktion. Så du kan cykle med den viden, at de derhjemme og dem, der ved, du er ude at køre, kender din position bedre end nogensinde før.

Uanset hvor du kører

Uanset om du cykler dybt inde i skovene eller i nærheden af høje bygninger, har Edge 1030 forbindelse med GPS- og GLONASS-satellitter, så du hurtigt og præcist kan finde din position – uanset hvor din køretur fører dig hen. Den har også forbedret on/offroad sensorer så du ikke behøver at forholde dig til kun at køre på veje og stier.

Du kunne også være interesseret i...