30% Tilbud

Garmin Edge 1000 Bundle

4.599 DKK 3.199 DKK

Levering kun kr. 49,- (fragtfrit ved 600 kr.)Alle tilbehørs forsendelser kan leveres for kr. 49,- til nærmeste posthus uanset vægt og indhold! Køber du for mere end 600 kr. har du mulighed for fri fragt!

Uanset om du kører for at slå din personlige rekord eller for at se, hvordan du klarer dig i forhold til de professionelle, giver Edge 1000 dig mulighed for at connecte, sammenligne og konkurrere. Gør hver eneste køretur til et racerløb ved at konkurrere på Garmin Connect-segmenter, og se resultater i realtid på din Edge; herunder varsler for start og slut på segmenter og pointoverblik. Segmentfunktionen holder dig motiveret, og hjælper dig med hele tiden af stræbe efter at blive bedre.

Varenummer: 010-01161-04 Kategorier: , , Brand:

Connected cykelcomputer til konkurrence og navigation

  • Konkurrence på køreturen med Garmin Connect™ segmenter
  • On- eller offroad-navigation og interessepunkter med det forudindlæste Garmin Cycle Map
  • Indtast en afstand, og vælg mellem op til tre forskellige ruter
  • Øjeblikkelig overførsel til Garmin Connect™ Mobile til analyse og deling
  • Connectede funktioner¹: indgående opkald og sms-varsler², livetracking, send/modtag ruter, deling via sociale medier og vejr

Uanset om du kører for at slå din personlige rekord eller for at se, hvordan du klarer dig i forhold til de professionelle, giver Edge 1000 dig mulighed for at connecte, sammenligne og konkurrere. Gør hver eneste køretur til et racerløb ved at konkurrere på Garmin Connect-segmenter, og se resultater i realtid på din Edge; herunder varsler for start og slut på segmenter og pointoverblik. Segmentfunktionen holder dig motiveret, og hjælper dig med hele tiden af stræbe efter at blive bedre.

Bliv herre over vejen

Sammen med udfordringer på køreturen og connectede funktioner tilbyder Edge 1000 avancerede cykelspecifikke navigations- og kortfunktioner. Det forudindlæste Garmin Cycle Map omfatter OSM (Open Street Map)-indhold med veje og cykelstier, der kan oprettes ruter for, højdedata, interessepunkter og adressesøgning. Kortdata gemmes på Edge-enheden, så din adgang til navigations- og ydeevnefunktioner ikke afhænger af mobiltelefondækning, og kortopdateringer er gratis.


Vælg mellem foreslåede ruter

Nu kan du udforske mere på vejene og i terrænet takket være denne enheds ruteplanlægningsfunktion. Du skal blot angive, hvor langt du gerne vil cykle, så beregner Edge 1000 op til tre frkellige cykelvenlige ruter. Du kan endda gennemse højdeprofilerne, før du foretager dit valg. Enheden har også en ny ruteplanlægningsfunktion, som giver dig mulighed for at oprette ruter direkte på Edge 1000 ved hjælp af det kort, de interessepunkter og de segmenter, du har downloadet fra Garmin Connect. Igen kan du gennemse højdeprofilen for din brugerdefinerede rute, før du kører derudad. Hvis du kører uden for ruten eller ønsker at afslutte køreturen tidligere, kan Edge altid guide dig tilbage til start eller beregne den mest direkte rute og give sving-for-sving-anvisninger, så du kan komme tilbage.

Lige ved hånden

Edge 1000 har en 3″ farve-touchscreen med dobbeltorientering. Enheden har en sensor for lys i omgivelserne, som automatisk justerer skærmens lysstyrke til de skiftende lysforhold for at forbedre læsbarheden. I modsætning til din smartphone er skærmen optimeret til at kunne betjenes med handsker på og i regnvejr³. Du kan tilpasse dine træningssider med op til 10 datafelter og bruge aktivitetsprofiler for at gøre det nemt at skifte mellem cykelaktiviteter som f.eks. kørsel på vej, i bjerge eller turcykling.

Avanceret ydeevneanalyse

Edge 1000 er kompatibel med ANT+® sensorer, herunder hastighed, kadence, puls og kompatibel vægt. Det er den første Garmin cykelcomputer, som kan integreres med elektroniske Shimano Di2-gearskiftsystemer4, så dit aktuelle gear vises på skærmen. Edge 1000 er også kompatibel med ANT+ effektmålere; herunder Vector®, vores unikke pedalbaserede effektmåler, som måler samlet effekt, venstre/højre-balance og kadence. En forudindlæst, effektbaseret træning på Edge 1000 giver dig mulighed for at beregne din FTP (functional threshold power), som du kan basere dine effekttræningszoner på. Edge 1000 tilbyder en træningskalender og er kompatibel med avanceret træning, hvor du kan planlægge, tilrettelægge og uploade fra Garmin Connect.

iLevels-kompatibilitet

Kompatible Garmin Edge-enheder fungerer nu sammen med individuelle WKO4-effektniveauer (iLevels), som er det nyeste måltal for cyklister og triatleter, der træner med en effektmåler. iLevels er udviklet af Dr. Andrew Coggan og er specifikke træningsniveauer, der er baseret på en atlets unikke fysiologi og aktuelle kondition.

WKO4-software, der er udviklet af TrainingPeaks, har ændret den måde, som trænere og triatleter bruger til at analysere data og planlægge træningsture. Med diagrammer, der kan tilpasses, kan du se og sammenligne specifikke data for at få større indsigt i din træning. WKO4 er baseret på introduktionen af effektvarighedskurven og har introduceret en række nye træningsmål, herunder Functional Reserve Capacity og Pmax-sporing, der hjælper trænere og atleter med at holde styr på deres personlige kondition.

Planlægningen af effektbaseret træning udledes fra en atlets Functional Threshold Power og er rettet mod generelle procentdele. iLevels er baseret på effektvarighedskurven og justeres automatisk ud fra din præstation. De registrerer mikroændringer i konditionen for at sikre, at du altid træner med den rette intensitet.

Du kan nu opdatere iLevels direkte fra WKO4 ved blot at tilslutte din Edge og automatisk downloade de daglige iLevels til din Garmin-enhed. Disse iLevels vises i en særlig visning med 9 niveauer på Garmin-hovedenheden og vil være tilgængelige under træninger. Download en gratis 14-dages prøveversion af WKO4 fra TrainingPeaks


Smartphone-tilslutning

Når Edge 1000 er parret med din smartphone og Garmin Connect™ Mobile app’en, tilbyder enheden en række connectede funktioner, herunder livetracking, indgående opkald og tekstbeskeder, deling via sociale medier, vejrudsigt, trådløs overførsel og afsendelse/modtagelse af baner og segmenter. Så snart din køretur er fuldført, kan data automatisk sendes til Garmin Connect via Bluetooth® eller Wi-Fi®. Dette giver dig mulighed for at holde kontakten og øjeblikkelig dele detaljerne ved din køretur med venner, familie og kontakter på sociale medier. LiveTrack giver venner og familie mulighed for at følge dine løb og træningsaktiviteter i realtid. Inviter følgere ved hjælp af e-mail eller sociale medier, så de kan se dine direkte data på Garmin Connects sporingsside. Når de modtager din e-mail-invitation, kan de klikke for at følge og få vist dine statistikker og din position på kortet.

Smartphone Connectivity

LiveTrack

LiveTrack giver familie og venner mulighed for at spore din position i realtid, når du kører, og nu er det oven i købet blevet lettere at bruge. Når du aktiverer automatisk start, kan du bruge mere tid på at koncentrere dig om kørslen og mindre på teknologien. LiveTrack registrerer automatisk, når du starter din tur, og der er derfor ikke behov for at række ud efter din telefon mere. Automatisk start er også kompatibel med den nye Strava Beacon, hvilket betyder, at Strava Premium-abonnenter kan gøre brug af samme smarte funktion. Det har aldrig været nemmere for dig og dine nærmeste at have ro i sindet, mens du kører.

Vægt 1 kg